Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyenek miatt szakítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyenek miatt szakítanátok?

Figyelt kérdés

Ha már többször veszekedtem a párommal egy lány ismerőse miatt, szakítani kellene?

Amúgy szeretem a párom csak elgondolkodtam.

Nincs köztük semmi ezzel a csajjal, csak barátok évek óta, meg a csajnak más ismerősét is ismerem.

Szóval azon vesztem vele össze így eddig a kapcsolatunk során hogy peldaul először nem akart neki bemutatni. Amúgy van barátja akinek nem mutatott be de van olyan is akinek igen meg a szüleinek meg a kollégáinak már régen.

Aztan olyan is volt hogy úgy éreztem zavarná ha én is ott lennék mikor beszél vele.

A harmadik az volt mikor nőnapra neki írt nekem meg semmit. Csak utána 3 nappal kaptam egy bonbont pedig pont nőnapon voltam nála.

Az biztos hogy nincs köztük semmi.

Nem is gyakran találkoznak ráadásul... csak 2x mondjuk egy évben vagy maximum háromszor de mostanában peldaul vagy a párom mondott nemet a csajnak mert elfoglalt volt vagy a csaj nem ért rá végül.

Különben találkoztam a csajjal én is meg néha mesel rólam neki a barátom.

Ennek ellenére nem tudtam teljesen elfelejteni azokat a korabbi dolgokat. Nincs köztük semmi az biztos csak fejben ehhez a nőhöz kötöttem a rossz emlékeket.

De mint mondtam mas baratai közül is van akinek bemutatott van akinek nem.

Amúgy 2 éve vagyunk együtt és érzem hogy szeret.

Most nem írom le miből mert hosszú lenne.

Szóval ti ilyen miatt szakítanátok vagy hülyeség?

2019. máj. 1. 13:05
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Mindig nekem vesz amúgy ajándékot, engem lep meg apróságokkal, engem látogatott mikor beteg voltam, találkozott velem akkor is mikor rosszul volt, miattam változott meg.

Ugyanezeket annak a csajnak meg amúgy senkinek nek csinálja.

Ennek fényében hülyeseg lenne szakítani ha amúgy szeretem?

2019. máj. 1. 13:10
 2/13 A kérdező kommentje:
* senkinek nem
2019. máj. 1. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:

FÉRFI VAGYOK.

Munkámból kifolyólag vannak női ismerőseim, barátaim, üzletfeleim. Járok velük sportolni, étterembe, felhívnak néha este is, otthon.

Amelyik barátnőmnek ez nem tetszett, annak elmondtam, hogy vagy benyeli, vagy távozik.

Ennyi!

2019. máj. 1. 13:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Pusztán emiatt szerintem hülyeség lenne.

32/f

2019. máj. 1. 13:12
 5/13 anonim ***** válasza:

"Szakítsak a pasimmal, mert ő szeret, én meg egy hisztis pitsa vagyok."

Hát a pasid jobban járna, az tuti.

2019. máj. 1. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

emiatt nem, hiszen azt írtad, hogy jó a kapcsolatotok, a lány meg csak egy ismerőse, nincs köztük semmi és nagyon ritkán találkoznak

szóval így szerintem semmi értelme nem lenne ezért szakítani

2019. máj. 1. 13:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Hiszti Kriszti
2019. máj. 1. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem barátom volt kiakadva, mert találkoztam egy olyan fiúbarátommal, akivel iskolából ismertük egymást (sok lány barátja volt és szép barátnője) 10 éves barátság...kb. azt érzem, hogy nem tudja elképzelni, hogy férfinak nőnek lehet normális emberi kapcsolata szexuális érdeklődésen kívül.
2019. máj. 1. 13:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Igazából régen tetszett neki a csaj, ezert zavart.

De sose lett köztük semmi es nem is lesz.

Több okból sem.

2019. máj. 1. 14:01
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. máj. 1. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!