Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyenek miatt szakítanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyenek miatt szakítanátok?

Figyelt kérdés

Ha már többször veszekedtem a párommal egy lány ismerőse miatt, szakítani kellene?

Amúgy szeretem a párom csak elgondolkodtam.

Nincs köztük semmi ezzel a csajjal, csak barátok évek óta, meg a csajnak más ismerősét is ismerem.

Szóval azon vesztem vele össze így eddig a kapcsolatunk során hogy peldaul először nem akart neki bemutatni. Amúgy van barátja akinek nem mutatott be de van olyan is akinek igen meg a szüleinek meg a kollégáinak már régen.

Aztan olyan is volt hogy úgy éreztem zavarná ha én is ott lennék mikor beszél vele.

A harmadik az volt mikor nőnapra neki írt nekem meg semmit. Csak utána 3 nappal kaptam egy bonbont pedig pont nőnapon voltam nála.

Az biztos hogy nincs köztük semmi.

Nem is gyakran találkoznak ráadásul... csak 2x mondjuk egy évben vagy maximum háromszor de mostanában peldaul vagy a párom mondott nemet a csajnak mert elfoglalt volt vagy a csaj nem ért rá végül.

Különben találkoztam a csajjal én is meg néha mesel rólam neki a barátom.

Ennek ellenére nem tudtam teljesen elfelejteni azokat a korabbi dolgokat. Nincs köztük semmi az biztos csak fejben ehhez a nőhöz kötöttem a rossz emlékeket.

De mint mondtam mas baratai közül is van akinek bemutatott van akinek nem.

Amúgy 2 éve vagyunk együtt és érzem hogy szeret.

Most nem írom le miből mert hosszú lenne.

Szóval ti ilyen miatt szakítanátok vagy hülyeség?

2019. máj. 1. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem ha jó a kapcsolat akkor nyeld be. nagyon nehéz jó kapcsolatot kialakítani. ritka a rendes férfi és a rendes nő ha ti egymásra találtatok akkor becsüljétek meg egymást. 25f
2019. máj. 1. 14:31
 12/13 A kérdező kommentje:

Ezt most mire mondod hogy ritka a rendes ferfi es nő?

A párom nem csal meg ha erre gondolsz...

Amugy meg tenyleg nehezen találnék olyat mint ő.

2019. máj. 1. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Már maga a veszekedés ténye arra utal, hogy alkalmatlanok vagytok komoly párkapcsolatra. Értelmes, érveléses vitának van helye mindig.

De ahol ilyen fröcsögésszerűségek vannak, az minden lehet, csak komoly párkapcsolat nem

2019. máj. 1. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!