Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ezt miért csináljátok? Nehéz lesz elmagyaráznom.
Összefutok a lánnyal a megállóba és beszélgetünk. Majd beáll a csend és én figyelem az autókat hogyan mennek stb..
Majd egyszer csak a lány megszólal, hogy elment a buszod. Én erre hangosan kiabáltam hogy ba**sza meg az isten stb. Amugy nem ment el a busz, csak megszívatott direkt. Fáradt is voltam, elbambultam stb. A kérdésem az volna hogy a lányok ezt direkt csinálják? Nevezhető flörtnek? Mert megszívatott keményen, azt hittem tényleg elment a buszom.
Jesszus, ember. Ne picsogj.
Én is éreztem így, 2 évig minden nap nagyon fájt, majd belepusztultam. nem telt el nap, hogy ne gondoljak rá.
Egy megoldás van, tudod szerintem te is, csak nagyon drasztikus, de csak így fog menni: szakítsd emg a kapcsolatot. MINDEN formában vele. nekem így sikerült...
Na ide figyelj hapsikám, akkor neked leírom a kérdéseidre a választ.
Most ti akkor jóba vagytok? Igen joban voltunk!
Akkor, hogy tudta eltitkolni, hogy terhes? Gondolom mert ritkán találkoztam vele, vagy mittudomén. Láttam hogy nagy a hasa facén posztolt a házaságáról.
Ha meg csak néha ossze futtotatok a megállóban akkor te most milyen bizalomról és öngyilkosságról beszélsz? Na ide figyeljé! Ismerem a lányt 2 éve, és képes vagyok a tűzbe tenni érte a kezem. Tudod mi fáj? Hogy elb__szta az életét, húszon X évesen terhes, plusz nem párja van hanem férje. Felelőtlen volt, előbb utobb ráébred csak akkor már késő :/
Beteg vagy? Nem kéne valami segítség? Nem, nem érzem magam beteg, nincsen szükségem segítségre.
Nem rontotta el az életét, hanem megtalálta a boldogságát a megfelelő férfi mellett.
A saját keserűségedet és irigységedet ne vetítsd rá másra.
" Nem rontotta el az életét, hanem megtalálta a boldogságát a megfelelő férfi mellett.
A saját keserűségedet és irigységedet ne vetítsd rá másra. ,,
Na ide figyej f^^szikám!
De igen is elrontotta, előbb utobb ráébred majd.
Nem vagyok keserű, csupán rossz hogy egy fiatal lány ennyire lesz+rja a felelőséget. Ő nem gondolta át, mekkora a tét. :/
Nem irigykedem, nincs mire!
Lány vagyok, de mindegy is.
Az ő élete, az ő döntései és az ő felelőssége. Neked semmi közöd hozzá, így jobb is, ha elengeded, hadd élje azt az életet, amit ő választott magának.
Igenis keserű vagy, máskülönben a kérdés sem született volna meg.
,,Lány vagyok, de mindegy is. Akkor leírhatad volna!
Az ő élete, az ő döntései és az ő felelőssége. Lehet, de ha lehet megakadályozom, nála már késő volt.
Neked semmi közöd hozzá, így jobb is, ha elengeded, hadd élje azt az életet, amit ő választott magának. Felőlem élje, csak ne jöjön egyikse a nyakamra sírva hogy mit tegyen mert tönkre ment az élete.
Igenis keserű vagy, máskülönben a kérdés sem született volna meg. Nem vagyok keserű, csupán ki tettem egy kérdést. Szánalmasak a mai fiatalok, felelőtlenek.
A válaszaim szempontjából teljesen lényegtelen, hogy melyik nem képviselője vagyok.
Miért kellett volna megakadályoznod bármit is? Nem vagy a rokona, nem vagy a párja, nem vagy a barátja (jaj, a barátság nem ott kezdődik, hogy néha összefuttok és csevegtek egy jót.) Kije voltál ennek a lánynak, hogy úgy érzed, bármilyen jogon bele kellett volna szólnod az életébe?
Hidd el, senki nem fog hozzád menni vigaszért. Hamarabb következik be, hogy azt is elfelejti, hogy valaha ismertétek egymást.
Mi a felelőtlenség? Hogy családot alapított egy férfival, akivel szeretik egymást? Úristen, ez esetben minden korszak minden fiatalja egy utolsó sétáló szánalom volt és lesz is.
"Mi a felelőtlenség? Hogy családot alapított egy férfival, akivel szeretik egymást? Úristen, ez esetben minden korszak minden fiatalja egy utolsó sétáló szánalom volt és lesz is.,,
Na ide figyelj! Felelőtlenség 20 évesen.
Örömmel venném, ha nem válaszolnál nekem (és másoknak) ilyen bunkó módon.
Ha megvannak a megfelelő körülményeik, nem felelőtlenség. Nem a korból adód(hat)dik a probléma, valaki még 35 évesen is túlságosan felelőtlen lenne.
A kérdés pedig továbbra is adott, hogy hogy jössz te úgy be a képbe, hogy felhatalmazva érzed magad bármire is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!