Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti ezt miért csináljáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ezt miért csináljátok? Nehéz lesz elmagyaráznom.

Figyelt kérdés

Összefutok a lánnyal a megállóba és beszélgetünk. Majd beáll a csend és én figyelem az autókat hogyan mennek stb..

Majd egyszer csak a lány megszólal, hogy elment a buszod. Én erre hangosan kiabáltam hogy ba**sza meg az isten stb. Amugy nem ment el a busz, csak megszívatott direkt. Fáradt is voltam, elbambultam stb. A kérdésem az volna hogy a lányok ezt direkt csinálják? Nevezhető flörtnek? Mert megszívatott keményen, azt hittem tényleg elment a buszom.

2020. márc. 14. 15:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
81%
De savanyú vagy.
2020. márc. 14. 16:42
 22/64 anonim ***** válasza:
82%
Te valami idegbeteg vagy?
2020. márc. 14. 16:44
 23/64 anonim ***** válasza:
0%
Ez tipikus teszt. Tetszel a nonek!!!
2020. márc. 14. 16:53
 24/64 A kérdező kommentje:

#20-as Bamba? A f*.*sz se kiváncsi ki mit mond.

Utolsó ha tetszettem volna neki (ami meglehet) de egy férfi honnan a g_._ciből tudja hogy mit akar egy nő? Ha valaki valamit akar, pampogja el nekem, ne hülyéskedjen, mert ezt az énem nem bírja befogadni. Adja önmagát a csaj, én se játszom meg magam.

2020. márc. 14. 17:03
 25/64 anonim ***** válasza:
78%
De retardált vagy te hallod :D
2020. márc. 14. 17:32
 26/64 anonim ***** válasza:
74%

Ez egy egyszerű vicc volt, mit vagy úgy oda?

Látta, hogy elbambultál és gondolta feldobja a beállt csendet, biztos meglepődött, hogy ennyire túlzón és hisztisen reagáltál. Ezek után biztos nem mennék oda hozzád többet, ha látnálak. Még egy ilyen vicc, és fel is pofoznál.

Honnan kellett volna tudnia, hogy nyolckor hozzá se lehet szólni őméltóságához?

2020. márc. 14. 17:37
 27/64 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg egyáltalán nem jöttél be neki, kérdező, és ezen keresztül mutatta be neked, hogy mennyit érsz a szemében. Már elnézést.

A többieknek, aki szerint a kérdező nem érti a viccet: ez nem vicc volt, hanem hatalmi demonstráció, ami kb. azt volt hivatott bemutatni, hogy a kérdezővel ő MÉG EZT IS megteheti, mert tudatában van annak, hogy ekkora hatással van rá. És nem kell elhinnetek, de én nő vagyok, és ha bárki ilyet "viccelne" velem, onnantól kezdve ez az illető, mint ember, teljesen megszűnne számomra.

2020. márc. 14. 17:49
 28/64 anonim ***** válasza:
83%
Jó, hát nem volt élete poénja, de folytatni akarta a beszélgetést, te meg ordibálsz, mint egy elmebajos. Tuti nem állnék veled többet szóba 😂
2020. márc. 14. 18:09
 29/64 anonim ***** válasza:
0%

"de folytatni akarta a beszélgetést"

Annyiban, hogy jól ki akarta szórakozni magát a kérdezőn. Egyébként nem hiszem.

2020. márc. 14. 18:12
 30/64 A kérdező kommentje:
Nekem a lányt tetszik, de kiderült hogy van párja meg terhes.....?
2020. márc. 14. 18:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!