Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti ezt miért csináljáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ezt miért csináljátok? Nehéz lesz elmagyaráznom.

Figyelt kérdés

Összefutok a lánnyal a megállóba és beszélgetünk. Majd beáll a csend és én figyelem az autókat hogyan mennek stb..

Majd egyszer csak a lány megszólal, hogy elment a buszod. Én erre hangosan kiabáltam hogy ba**sza meg az isten stb. Amugy nem ment el a busz, csak megszívatott direkt. Fáradt is voltam, elbambultam stb. A kérdésem az volna hogy a lányok ezt direkt csinálják? Nevezhető flörtnek? Mert megszívatott keményen, azt hittem tényleg elment a buszom.

2020. márc. 14. 15:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2020. márc. 14. 18:43
 32/64 anonim ***** válasza:
95%

Nincs humorérzéked, csúnyán beszélsz, nem is vagy egy észkombájn....felőlem nézhetnél ki úgy, mint egy görög isten, akkor sem kellenél.

És meg egyszer: attól, hogy egy lány ezt csinálta, még a"lányok" ezt nem csinálják.

2020. márc. 14. 19:09
 33/64 A kérdező kommentje:
Akkor miért csinálta?
2020. márc. 14. 19:12
 34/64 A kérdező kommentje:

Az a kérdésem hogy hogyan lépjek túl rajta?

Szeretem őt, de van neki párja és terhes, így már nem bírnák beszélgetni vele. Semmi értelme már, mit tegyek? Legyek öngyilkos?

K**rva életbe

2020. márc. 14. 19:14
 35/64 A kérdező kommentje:
Teljesen tehetetlen vagyok
2020. márc. 14. 19:16
 36/64 anonim ***** válasza:
93%

Ó, te jó ég...

Most már biztosan javadra vállna egy pszihológus meglátogatása.

2020. márc. 14. 19:17
 37/64 A kérdező kommentje:

"Nincs humorérzéked, csúnyán beszélsz, nem is vagy egy észkombájn...,,

Na most ide figyelj jampikám lehet hogy nincs humorérzékem, lehet hogy ki ejtettem előtte a számon azt, hogy: ,,b__ssza meg az isten" de tudok szeretni. Úgy hogy megkérlek hogy ne engem hibáztass!

2020. márc. 14. 19:18
 38/64 anonim ***** válasza:
92%
Hogy jön ide, hogy tudnál szeretni? Oké, és? A lánynak barátja van, ennyi.
2020. márc. 14. 19:19
 39/64 A kérdező kommentje:

" Ó, te jó ég...

Most már biztosan javadra vállna egy pszihológus meglátogatása. ,,

Már elnézést de te engem hogy merészelsz becsmérelni? Tudod kivel beszélsz?

Nekem nincs szükségem pszichologusra. És nem kértem kioktatást.

2020. márc. 14. 19:21
 40/64 A kérdező kommentje:
#38 Nem barátja van neki, hanem ,,férje" és van neki ,,gyereke"....
2020. márc. 14. 19:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!