Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti ezt miért csináljáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti ezt miért csináljátok? Nehéz lesz elmagyaráznom.

Figyelt kérdés

Összefutok a lánnyal a megállóba és beszélgetünk. Majd beáll a csend és én figyelem az autókat hogyan mennek stb..

Majd egyszer csak a lány megszólal, hogy elment a buszod. Én erre hangosan kiabáltam hogy ba**sza meg az isten stb. Amugy nem ment el a busz, csak megszívatott direkt. Fáradt is voltam, elbambultam stb. A kérdésem az volna hogy a lányok ezt direkt csinálják? Nevezhető flörtnek? Mert megszívatott keményen, azt hittem tényleg elment a buszom.

2020. márc. 14. 15:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
#9 nem, ez egyedi eset volt
2020. márc. 14. 16:13
 12/64 A kérdező kommentje:
Többieknek: Tehát vicc? Tudod nekem este 8 kor már nincsen humorérzékem ilyenhez. Egyébként sem szeretem a viccet, valahogy úgy a gyomrom nem bírja befogadni.
2020. márc. 14. 16:15
 13/64 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy egy főnyeremény pasi. Mivel ezt egyetlen lány csinálta, nincs értelme a kérdésednek: Ti ezt miért csináljátok. Én nem csinálom, de viccelnek így nők is, pasik is. Vannak ilyen emberek.
2020. márc. 14. 16:16
 14/64 A kérdező kommentje:

"Nem vagy egy főnyeremény pasi,,

Na és te ezt honnan tudod? 🤣

Azt se tudod hogy nézek ki.

2020. márc. 14. 16:19
 15/64 anonim ***** válasza:
90%
Én ezek után átszoknék a helyedben a vonatra. Az hátha feltűnik ha elmegy.
2020. márc. 14. 16:23
 16/64 anonim ***** válasza:
83%
Attól hogy jól nézel ki,de nincs humorérzéked,az nem nyerő.Remélem a kiscsajnak nem ordítottad le a fejét.
2020. márc. 14. 16:26
 17/64 anonim ***** válasza:
83%

Nem flört, egy vicc ahogy már írták. Az emberek szoktak viccelődni egymással, főleg azzal aki valamilyen szinten szimpatikus nekik. De látva a reakciódat és hogy azóta is hogy vélekedsz erről, szerintem az az esetleges szimpátia hamar elveszett.

Nem mást kellene itt hülyézgetni, mikor 0 szociális érzékkel savanyúskodsz egy teljesen ártatlan és kedves viccelődésen.

2020. márc. 14. 16:27
 18/64 A kérdező kommentje:
Kiabáltam hogy b**sza meg az istent
2020. márc. 14. 16:28
 19/64 A kérdező kommentje:

Mint írtam: Nekem este 8 órakor már nincsen humorérzékem ilyenhez egyébként sem szeretem a viccet, valahogy ú a gyomrom nem bírja befogadni.

Ennyi!

2020. márc. 14. 16:29
 20/64 anonim ***** válasza:
81%
Jót szórakozott azon h bamba vagy
2020. márc. 14. 16:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!