Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ezt miért csináljátok? Nehéz lesz elmagyaráznom.
Összefutok a lánnyal a megállóba és beszélgetünk. Majd beáll a csend és én figyelem az autókat hogyan mennek stb..
Majd egyszer csak a lány megszólal, hogy elment a buszod. Én erre hangosan kiabáltam hogy ba**sza meg az isten stb. Amugy nem ment el a busz, csak megszívatott direkt. Fáradt is voltam, elbambultam stb. A kérdésem az volna hogy a lányok ezt direkt csinálják? Nevezhető flörtnek? Mert megszívatott keményen, azt hittem tényleg elment a buszom.
"Nem vagy egy főnyeremény pasi,,
Na és te ezt honnan tudod? 🤣
Azt se tudod hogy nézek ki.
Nem flört, egy vicc ahogy már írták. Az emberek szoktak viccelődni egymással, főleg azzal aki valamilyen szinten szimpatikus nekik. De látva a reakciódat és hogy azóta is hogy vélekedsz erről, szerintem az az esetleges szimpátia hamar elveszett.
Nem mást kellene itt hülyézgetni, mikor 0 szociális érzékkel savanyúskodsz egy teljesen ártatlan és kedves viccelődésen.
Mint írtam: Nekem este 8 órakor már nincsen humorérzékem ilyenhez egyébként sem szeretem a viccet, valahogy ú a gyomrom nem bírja befogadni.
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!