Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ezt miért csináljátok? Nehéz lesz elmagyaráznom.
Összefutok a lánnyal a megállóba és beszélgetünk. Majd beáll a csend és én figyelem az autókat hogyan mennek stb..
Majd egyszer csak a lány megszólal, hogy elment a buszod. Én erre hangosan kiabáltam hogy ba**sza meg az isten stb. Amugy nem ment el a busz, csak megszívatott direkt. Fáradt is voltam, elbambultam stb. A kérdésem az volna hogy a lányok ezt direkt csinálják? Nevezhető flörtnek? Mert megszívatott keményen, azt hittem tényleg elment a buszom.
Nem tudom kivel beszélek, szerencsémre.
Nem értem a problémádat. Van egy számodra elérhetetlen lány, és? Ha egy egyszerű viccre ilyen agresszívan reagálsz, nem meglepő, hogy nem kellettél neki...
Most én vagyok az egyetlen aki tényleg nem érti mi történik ebbe a kérdésbe?
Most ti akkor jóba vagytok? Akkor, hogy tudta eltitkolni, hogy terhes? Ha meg csak néha ossze futtotatok a megállóban akkor te most milyen bizalomról és öngyilkosságról beszélsz? Beteg vagy? Nem kéne valami segítség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!