Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kuka csajok kellenek a fiúknak?
Úgy értem, hogy azt veszem észre, hogy mostanában azok a csajok tetszenek inkább a fiúknak, akik csendesek, mindenre csak mosolyognak, nem fejtik ki a véleményüket semmiről, ha van egyáltalán. Csak úgy vannak, ha kérdezik őket, akkor esetleg felelnek egy nemtudomot vagy egy nekem mindegy, jó-t.
Én nem tudok ilyen lenni, van véleményem, szeretek beszélgetni és nem sütöm le a szemem, ha valaki rámnéz, ami a szívemen, az a számon. Viszont én így nem vagyok sikeres. Mi a jó az olyan csajokban? Nem unalmasak?
Az ilyen nagyszájú lányok,legtöbbször nevetség tárgyai.Főleg akkor,ha olyasmihez is hozzászólnak,amihez nem értenek,okoskodnak,közönségesek.Csak legtöbbször nem esik le,hogy rajta nevetnek,nem vele.
Ha inteligensen teszik,vagy öniróniával az lehet szórakoztató,és érdekes,nem csak feltünési viszketegség.
A nem tudom,meg lehet dolgokat egyszerűen megoldottam a bnőmmel.Elmondtam neki,hogy ezek a szavak nem léteznek és kész:).
És a külsőre,viselkedésre nyuszi lányok az esetek többségében az ágyban nem azok.
Húú, köszönöm a rengeteg választ.
Nem vagyok az az állandóan fecsegős típus (pl volt olyan fiú, aki kifejezetten csendesnek tartott), de nem is vagyok az, akinek minden mindegy, és csak mosolygok.
Én tényleg úgy vettem észre, hogy az abszolút meg nem szólaló lányok sok fiúnak jobban tetszenek.
Sajnálom, hogy a legtöbb válaszadó csak elkezdte szidni a nagyszájú, meg közönséges lányokat, erről a kérdésben szó nem volt és sajnos a sok válaszból kevés érdemleges lett.
Szomorú vagyok, hogy az a jellemző, hogy bármilyen kérdésből azt hozzátok ki, hogy oké, akkor szidni kell valakit...
Én is csendes lány vagyok, volt, hogy vki ezért nem randizott velem másodjára, mással viszont több éves kapcsolatom lett. Mindenki mást szeret, viszont azért szerintem a csendes lányok idővel feloldódnak, mint pl én is, egy darabig nehezen oldódtam fel, engem is zavart, hogy nem tudok hozzászólni bizonyos dolgokhoz, kínosan éreztem magam. Ha magamból indulok ki, az nem igaz, hogy ezeknek a lányoknak nincs véleményük dolgokról, csak később nyílnak meg.
L/24
Ez hülyeség! Ezt csak te látod így, mint külső szemlélő!!
Én is egy visszahúzódó lány vagyok, aki társaságban igen csendes. Ha barátom kérdez vmit, akkor szűkszavúan válaszolok és általában inkább mosolygok, és nem szoktam röhögni se, mint a fába szorult.. De mindezt társaságban csak, ahol nem tudok úgy feloldódni, mint a barátommal.
Amikor hazaérünk, vagy csak ketten vagyunk, esetleg az én csajos baráti társaságomban, némely családtag előtt levetkőztetem a gátlásaim, és kinyitom a kicsi szám.
Az ilyen lányokra mondják különben is, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik!
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!