Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kuka csajok kellenek a fiúknak?
Úgy értem, hogy azt veszem észre, hogy mostanában azok a csajok tetszenek inkább a fiúknak, akik csendesek, mindenre csak mosolyognak, nem fejtik ki a véleményüket semmiről, ha van egyáltalán. Csak úgy vannak, ha kérdezik őket, akkor esetleg felelnek egy nemtudomot vagy egy nekem mindegy, jó-t.
Én nem tudok ilyen lenni, van véleményem, szeretek beszélgetni és nem sütöm le a szemem, ha valaki rámnéz, ami a szívemen, az a számon. Viszont én így nem vagyok sikeres. Mi a jó az olyan csajokban? Nem unalmasak?
mindenkinek más tetszik!
nekem olyanok jönnek be akik néha betudják fogni a szájukat
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:42
ott a pont. Általánosítasz, nem kicsit drága egyetlen kérdező, csak nemtudni mire fel.
Hú, még a végén én leszek lecseszve, hogy fel mertem tenni ezt a kérdést. :D
Én így látom. Nyilván általánosítani kell valamennyire, hogyha az ember egy általános jelenségre kérdez rá. Ez nem azt jelenti, hogy minden csaj kuka, aki csendes. De sok olyan van és én most ezzel kapcsolatban kérdeztem. Akinek nem inge...
na jó erre nem tudok mint mondani ez rohadtul nem így van van akinek ez van akinek az de sztem a fiúk 90%-ának vmi köztes jön be
jah és csak bemásolom érdekességnek .... -.- http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__10355..
Sem a kukaság, sem a túl sok beszéd nem jó. A jó az, ha egy lány akkor beszél, amikor szükséges, de amikor kell, akkor a helyzetnek megfelelően beszél. Pl. nem növeli a kínos csöndet, hanem beszélgetést kezdeményez, ha a másoknak nem megy, de csöndben hallgat, ha mások csak fecsegnek.
A "szókimondással", vagy még inkább fékezhetetlen "őszinteséggel" sokan takaróznak, ezek a lányok többnyire nem elég intelligensek és nem elég tapintatosak ahhoz, hogy felismerjék a helyzeteket, hogy mikor mit lehet vagy érdemes mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!