Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kuka csajok kellenek a fiúknak?
Úgy értem, hogy azt veszem észre, hogy mostanában azok a csajok tetszenek inkább a fiúknak, akik csendesek, mindenre csak mosolyognak, nem fejtik ki a véleményüket semmiről, ha van egyáltalán. Csak úgy vannak, ha kérdezik őket, akkor esetleg felelnek egy nemtudomot vagy egy nekem mindegy, jó-t.
Én nem tudok ilyen lenni, van véleményem, szeretek beszélgetni és nem sütöm le a szemem, ha valaki rámnéz, ami a szívemen, az a számon. Viszont én így nem vagyok sikeres. Mi a jó az olyan csajokban? Nem unalmasak?
nekem ponthogy nem kellenek ilyen csajok..azér ne egy mekekuka szerencsétlen legyen...
17 F :))
van egy mondás...
Esze semmi, dugd meg jól!
na ezért
:D Én is ezt tapasztalom!Szerintem azért kell nekik a csendes,mindenre bólogatós típus,mert őket sokkal könyebb kezelni,együtt lenni velük,írányitgatni!
Ja és jók önbizalom növelőnek!A nagy szájú lányoktól félnek a pasik,már az elején is,hogy lelesznek pattintva!De ilyen pasik meg kellenek a fenének...Aki nem bír velem,az ne is akarjon tőlem bármit is!:D
L/18
mondjuk azért nem kellene így ítélkezned,úgy látom nagyon keveset tudsz az emberekről.Én is csendes vagyok-legalábbis olyan emberek között,akiket nem vagy alig ismerek-és nem tehetek róla,ezen nem lehet változtatni.De ez nem azt jelenti,hogy unalmas vagyok,mert azokkal,akiket évek óta ismerek,nagyon jól el tudok beszélgetni,poénkodni.De ezek tudta nélkül biztos elkönyvelnél"kukának" ha először találkoznánk.Az általánosítás meg megint hülyeség,nem jön be minden pasinak ugyanaz,úgyhogy nyugodj meg :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!