Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magamfajta lányok tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magamfajta lányok tényleg csak kihasználni, csak szexre kellenek a fiúknak?

Figyelt kérdés

Én így vettem észre...

19 éves lány vagyok, szeretek bulizni, a barátnőimmel, haverjaimmal lenni, de mindezt csak mértékkel - heti max. 1 vagy 2 alkalom. Néha van, hogy kicsit többet iszok a kelleténél, és ha fiú társaságban vagyok, akaratlanul is néha a középpontba kerülök. Könnyen ismerkedek, sok fiú barátom van, és szeretek velük hülyéskedni. Buliban néha van, hogy egy idegen srác odajön táncolni, összeismerkedünk, esetleg csókolózunk is. Nekem ezzel nincs gondom, mert tudom, hogy csak szórakozunk. De amint egy srác komolyabban megkörnyékez, 1-2 hónapon belül kiderül, hogy csak szexre kellenék neki, semmi komolyat nem akar. Mintha túl zűrös csajnak tartanának, és kezdem úgy érezni, a fiúknak komoly kapcsolatra nem egy ilyen lány kell, és ez a baj. Nem tisztelnek, sokan szerintem egy könnyűvérű kis p.csának tartanak. Sajnos van néhány csaj, aki ezer örömmel terjeszti rólam a legújabb információkat is. Igazam van, hogy lehet emiatt nem gondolnak engem komolyan a srácok? Vegyek vissza a dolgokból ahhoz, hogy jobban tiszteljenek?

2010. máj. 12. 11:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen..ha minden buliban más fiúval látnak csókolózni, akkor biztos úgy gondolják, hogy kapható vagy egy-két dologra és könnyebb elcsábítani egy éjszakára. Nem biztos, hogy egy olyan fiú aki hosszú távú kapcsolatot szeretne olyan lánnyal fog öszejönni, akiről úgy látja, hogy nem lehet valami hűséges és megbízható.
2010. máj. 12. 11:21
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
én se jönnék össze ilyen lánnyal aki ha elmegy bulizni és másik pasival kavargat...miközben elvileg "velem" van
2010. máj. 12. 11:26
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj - így ahogy leírtad egy komoly lányhoz képest a heti 1 buli is sok.. Minden buliban más pasival smárolsz? -- Semmi női tartás nincs benned. Én alapból nem mennék oda ilyen lányhoz .. Normális pasinak tartom magam.. Hozzád hasonló csajhoz csak a bunkók mennek vagy akinek csak a sex kell, aki átvág, aki kihasznál.. Utána meg jön a sírás hogy mennyi szemét pasi van.. Amikor magadnak köszönheted, mert ha te nem erre vágysz, tegyél is érte hogy más legyél.

Első lépésként meg kellene szüntetni a buliban a smár partykat. Eléggé kiábrándító tud lenni

Ha többet szeretnél megtudni, vagy ha érdekel a részletesebb véleményem, írj egy mailt

22F

2010. máj. 12. 11:27
 4/20 A kérdező kommentje:
De volt olyan srác, aki úgy használt ki, úgy tart valami kis p.csának, hogy soha nem látott buliban... max. hallott rólam ezt-azt. :S Kevertünk 2 hónapig, eleinte tök komolynak tűnt, mellette talán a 2 hónap alatt 2 buliban voltam, akkor is az egyik szülinapomkor volt. Mégis csak megd.gni kellettem neki, 2 hónap után derült ki. Miért tartott ilyen könnyűvérűnek?
2010. máj. 12. 11:36
 5/20 anonim ***** válasza:
bulizni jo:d abba nincs semmi abba se hogy "idegen" srácokkal táncolsz de nem smárolj velük szerintem akkor már nem mondhatják hogy könnyű vérű vagy :D de ez csak az én meglátásom meg ha rájössz h csak szexre kellesz neki akkor küld el a p×csába :D aztán rájönnek h nem csak szexre vagy jó 21/f
2010. máj. 12. 11:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A válasz egyszerű. Előélet... Ezen már nem tudsz változtatni, viszont, hogy ezután mi fog történni, azon nagyon is tudsz! Egyetértve az előző hsz-el, smárpartyt fejezd be. Ha valaki tudja, hogy könnyen le lehet kapni, akkor sokan fognak próbálkozni. De ha nem hagyod magad, egy idő után elmegy a kedvük, mert találnak másik csajt, aki könnyen kapható ilyesmire. És azután csak olyan fiúk fognak próbálkozni akiknek nem csak arra kellesz. Csökken a mennyiség és nő a minőség:D

20/F

2010. máj. 12. 11:43
 7/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem tom mit vársz ha könnyen kapható vagy csókolózásra és meglepődsz h aztán többet akarnak? Nem azzal van a baj h bulizol meg h sok haverod van. És ezt am megérzik a fiúk h ki a könnyen kapható, nem kell ahhoz hallania rólad semmit!

17/F

2010. máj. 12. 11:43
 8/20 A kérdező kommentje:
De aki eddig könnyűvérűnek tartott, annak meg már az életben nem tudom, jobb viselkedéssel sem, bebizonyítani, hogy nem vagyok olyan?
2010. máj. 12. 11:52
 9/20 anonim ***** válasza:
mert minden buliban,ha van hapsi körülötted teszed a királynőt:D azért..és ezt kiszagolják a pasik!
2010. máj. 12. 12:13
 10/20 anonim ***** válasza:
Dehogynem tod bebizonyitani de ehhez sok idő kell! Hónapok! És lehet h ha nem vagy könnyűvérű úgy már egyáltalán nem is kellesz neki még szexre se.
2010. máj. 12. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!