Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magamfajta lányok tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magamfajta lányok tényleg csak kihasználni, csak szexre kellenek a fiúknak?

Figyelt kérdés

Én így vettem észre...

19 éves lány vagyok, szeretek bulizni, a barátnőimmel, haverjaimmal lenni, de mindezt csak mértékkel - heti max. 1 vagy 2 alkalom. Néha van, hogy kicsit többet iszok a kelleténél, és ha fiú társaságban vagyok, akaratlanul is néha a középpontba kerülök. Könnyen ismerkedek, sok fiú barátom van, és szeretek velük hülyéskedni. Buliban néha van, hogy egy idegen srác odajön táncolni, összeismerkedünk, esetleg csókolózunk is. Nekem ezzel nincs gondom, mert tudom, hogy csak szórakozunk. De amint egy srác komolyabban megkörnyékez, 1-2 hónapon belül kiderül, hogy csak szexre kellenék neki, semmi komolyat nem akar. Mintha túl zűrös csajnak tartanának, és kezdem úgy érezni, a fiúknak komoly kapcsolatra nem egy ilyen lány kell, és ez a baj. Nem tisztelnek, sokan szerintem egy könnyűvérű kis p.csának tartanak. Sajnos van néhány csaj, aki ezer örömmel terjeszti rólam a legújabb információkat is. Igazam van, hogy lehet emiatt nem gondolnak engem komolyan a srácok? Vegyek vissza a dolgokból ahhoz, hogy jobban tiszteljenek?

2010. máj. 12. 11:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Rossz kategóriájú srácokkal kezdesz mindig.
2010. máj. 12. 12:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor 100 srácból 99 rossz kategóriájú?
2010. máj. 12. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Akkor ezt már ki fogjuk tárgyalni részletesebben.

Hogy érted azt, hogy csak a szexre kellesz nekik? Milyen egyértelmű jeleket fedezel fel, amikből erre következtetsz? Vagy ők mondják a szemedbe?

2010. máj. 12. 13:15
 14/20 A kérdező kommentje:

Némelyik a szemembe is mondja... De a legidegesítőbb, hogy még néhány barátnak tartott fiú is bepróbálkozott már... sőt, sokan. :S

De mondok egy példát... említettem, volt egy srác, 2 hónapig kavartunk. Nagyon aranyos volt, azt hittem, ő végre komolyan gondolja. Aztán 1,5 hónap után elkezdett furcsán viselkedni, és nagyon nyomulós lett, de azt hittem, csak azért, mert kíván, mikor vele vagyok. Azt mondta, nem erőlteti, persze én azt hittem, milyen rendes, nem akar kihasználni. 2 hónap után lefeküdtem vele... pár nappal rá kiderült, hogy egy másik lánynak elkezdett írogatni, és vele akar lenni, engem otthagyott. Azzal a csajjal sem jött össze, de velem azóta akárhányszor találkozik, mindig megpróbál megd.gni engem... és közben semmi egyebet nem akar. Csak szexre kellenék neki. És ez is fáj, hogy ő sem vesz komolyan, pedig 2 hónapig kavartunk.

2010. máj. 12. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Ezek szerint csak ennyit érsz,és ezt a pasik is tudják
2010. máj. 12. 14:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Miért, milyen az a lány, aki "többet ér"? Otthon ül egész nap, és nincs egy barátja sem?
2010. máj. 12. 15:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a fiúk kibeszélnek téged a hátad mögött,hogy te milyen kapatos vagy,és ezt használják ki!

Nem tudom de nekem az ilyen csajok nem jönnek be akik minden buliba mással smárolnak!Ilyenkor ne csodálkozz hogy ha nem tisztelnek!

23/F

2010. máj. 12. 15:37
 18/20 anonim ***** válasza:
El sem olvastam teljesen és már az elején kiderült számomra, hogy határozottam tudom állítani a mai pasiknak pont az ilyen lányok kellenek csak arra.
2010. máj. 12. 17:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Tudod, ha nem tudnám a korod, akkor be is tudnálak helyettesíteni egy lányosztálytársam helyébe. Tényleg gyönyörű, ő az osztály legjobb csaja, és ezt a fiúk többségén kívül még a lányok közül is sokan így gondolják. Ő önmagát viszont még valamivel közepes alatti csajnak tartja. Tudom, itt elég éles a határ a beképzeltség és a szerénység közt, ha beszélni kell róla.

Szóval két éve az osztálytársam, de igazán csak idén márciusban tűnt fel ő nekem, meg persze ahhoz is hozzájárult az végül, hogy próbálkoztam nála, hogy elég sokat változott szerencsére az utóbbi időben a világnézetem sok mindenről.

Én pont, hogy egy maximum csak átlagos srácnak tartom magam,

Ő azt mondta, hogy csak barátnak akar, és szevasz. Azóta még beszélünk, de nyilván nem annyit, mint amikor még úgy gondoltam hogy együtt lehetünk. Ő ezt nem tudom, minek értékeli. Te ezt hogy értékelnéd?

Azt gondolom, lehet, hogy ő ebből arra következtet, hogy csak a szexre kellett volna nekem, pedig egyáltalán nem erről van szó, csak amióta egyértelműen visszautasított, mit tehetnék?

Ő pedig hogy várhatná el, hogy a gyönyörű külsején túl is figyelembe vegyék őt, ha nem képes felismerni azokat, akik komolyan gondolnak el egy kapcsolatot vele?

Egyszer viccesen megkérdeztem tőle, mikor hirtelen csendbe burkolózott egy beszélgetésünk pár pillanatra, hogy milyen kispárnán alszik. Ő azt mondta, hogy ez furcsa kérdés, de nagyon sok fiú sokkal furcsábbakat szokott kérdezni tőle. Ezzel úgy gondolom annyit akart mondani, hogy ha fiúkkal beszél, sokszor terelik a szót a szexre.

Te mindenkiről meg tudtad állapítani biztosan, hogy csak a szexre kellettél volna az adott embernek? Mert itt a számomra fájó párhuzam a te és az én történeteink közt, hogy mi van, ha olyan srácot is elutasítottál, akinek egyáltalán nem csak a szexre kellettél volna?

2010. máj. 12. 20:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Nekik bizonyítottan csak arra kellettem volna...
2010. máj. 12. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!