Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nagyképűség, ha egy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyképűség, ha egy 24 éves egyetemista lány nem randizik olyan fiúval akinek nincs autója?

Figyelt kérdés
Ráadásul a lány kollégista.
2020. márc. 3. 21:55
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
10%
#15 Megjött a férfigyűlölő, aki magából indul ki.
2020. márc. 4. 08:35
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy, hogy konkrétan emiatt nem randizik veled, vagy csak te magyaráztad bele. Szóval minden jól ment, oda volt érted, ő is kereste a társaságod, de amikor kiderült, hogy nincs kocsid, akkor egyből közölte, hogy bocs, de így már nem érdekelsz? Vagy eleve nem érdekelted, legfeljebb kedvességből válaszolt neked, aztán nagy nehezen lekoptatott, te pedig ráfogtad, hogy azért, mert nincs kocsid. Kb mintha a helyi zaklató alkesz próbálna felszedni az utcán, aztán ha elutasítanám, akkor visszakérdezne, hogy "csak azért, mert nem Armani öltönyt hordok??"...

Amúgy nem tudom, miért olyan elképzelhetetlen dolog, hogy valaki 24 évesen még egyetemista. Én is az leszek, mikor végzek és 25 évesen kezdek dolgozni, pedig sosem csúsztam, nem jártam 639 éves gimnáziumba, nem váltottam szakot, nem kellett újra felvételiznem, simán csak évvesztes vagyok és 6 éves a szak. Komolyabb szakokon pedig 1-2 év csúszás simán befigyelhet még a legjobbaknál is.

2020. márc. 4. 11:10
 23/35 anonim ***** válasza:
85%

#21, miért lenne férfigyűlülő a 15-ös? Bírom, mikor valaki rávilágít valami igazságtalanságra és a pasik egyből jönnek azzal, hogy tuti valami femináci írta. :D

Én férfiakkal dolgozom együtt és hihetetlen, ami itt folyik. Olyan eszmecserék, hogy csak nézek. Fullos csajokat fikázzák, hogy csúnya a térde (konkrét példa!), fura a karja, nagy az orra, miközben ezek itt szét vannak folyva, zabálják a szärt, kopaszodnak, borotválkozni csak ha muszáj, normálisan felöltözni luxus, még a zoknija is felemás egyik-másiknak. De közben elvárások azok vannak.

Ha egy nőnek van, akkor meg aranyásó meg kva. Tudjátok ti mennyibe kerül egy arckezelés vagy egy normális fodrász? Tisztában vagytok vele, hogy ha nem normál bőröd van, mennyi pénzt elvihet csak a mindennapi arcápolási rutin? És ebben nincs benn a smink.

De persze nektek jó nő kell. Adjon magára, legyen csinos, kívánatos, legyen kedve szexelni bármikor, ne legyen fáradt és mindezt oldja meg saját maga, mert olcsójánosok vagytok és féltek, hogy ha beül az autótókba, vagy elviszitek néha valahova, akkor óriási anyagi károtok keletkezik. :D

2020. márc. 4. 15:58
 24/35 anonim ***** válasza:
75%
23-as Minden tiszteletem!!Óriási nagy igazságot írtál le.
2020. márc. 4. 21:22
 25/35 anonim ***** válasza:
31%

Attól, mert a kollégáid ilyenek, nem mindenki ilyen.

Nekem egészségügyi problémák miatt nem lehet jogosítványom és hát eléggé mélyen érintene ha valaki ilyet mondana, bár legalább boldog lennék, hogy "azonnal kiderült mi a lényeg" :-) Bár esélyes, hogy aki erre megy, az eleve egészségügyi problémám miatt utasít el, nem az autó hiánya miatt :-)

2020. márc. 5. 04:46
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

En ezzel sem ertek egyet, de a kerdesben szereplo jelenseggel sem. Belekezdhetnek en is, hogy a noknek milyen elvarasai vannak, mert vannak, de a szo-szot kovet vita ertelmetlen. Azert mert a kollegaid egy igenytelen komplexusos szarok, nem jelenti, hogy ez lenne a ferfiak altalanos gondolkodasa. Itt a fo problema, jelen esetben a kerdes jelensegevel kapcsolatban, hogy ugy elvarni ismerkedés soran dolgokat, hogy mi annak nem vagyunk birtokaban, egyszerre nevetseges es szanalmas. Es sportos alkat vagyok, budos eletbe nem jonnek ossze kover csajjal, de ez szerintem elvarhato. Viszont mikor nincs se jogsi se kocsi, de a csavonak legyen, mert biztos trendi meg kenyelmes ha viszik a seggem az nem nevetseges? Nagyon eros a kettos merce, persze most ez a kerdes a noket erinti, de biztos vagyok benne ferfiaknal is lenne, aki mar csak alanyi jogon is vedene a hulyeseget, ha rank vonatkozna, de ugy gondolom, hogy egy egeszseges vilagban nem lehetne merce az auto lete.

2020. márc. 5. 07:57
 27/35 anonim ***** válasza:
79%

"Viszont mikor nincs se jogsi se kocsi, de a csavonak legyen" - nekem pl. a férjem 10 évvel idősebb nálam és amikor megismerkedtünk, én még egyetemre jártam, mellette dolgoztam, de kb. magamat tartottam el, ezért kocsira nem tellett. Férjem 33 volt akkor ugye. Ugyan miért ne lehetne "elvárni" egy 33 éves férfitól, hogy neki legyen jogosítványa? Az autó az olyan, hogy lehet, hogy épp nincs rá szüksége, és ez teljesen rendben van, de ha kell valamiért, akkor majd pislog 3x évesen, mert még vezetni sem tud?

Nekem a szüleim nem fizették a jogosítványomat, mert szegények, férjemnek fizettek mindent, sokáig otthon lakott. Nem egy rajtvonalról indultunk. Neki sok mindent megadtak, nekem csak érzelmi supportot és ennyi. Szóval érdekes lett volna, hogy ha azzal jön a 33 éves 9 éve mérnökként dolgozó férfi a 23 éves egyetemista lánynak, hogy "neked miért nincs jogsid meg kocsid". Érted, mire célzok.

27 évesen megcsináltam saját pénzből én is a jogsit, 29 évesen vettem egy használt autót.

Nyilván nem teljesen korrekt többet elvárni mástól, mint amit te képes vagy nyújtani a TE SZINTEDEN, de ha az emlegetett egyetemista hölgy nem a csóró szaktársával randizik, hanem pl. egy több éve karriert építő férfivel, akkor miért ne lehetne ilyen elvárása?

Vagy szerinted az korrekt, hogy egy idősebb férfi, aki korából adódóan X év előnyt szerzett a munkában, karrierben fiatalabb nőt akar, netán egyetemista csajt, de semmit nem akar megadni a csajnak, mert a csaj még nem dolgozik (annyi ideje) és nincs pénze, ezért neki is legyen kuss a neve? Szerencsére vannak normális férfiak, akik nem problémáznak ilyenen, és vele szívesebben jönnek össze a hölgyek. És ilyenkor szokott jönni az, hogy "persze velem nem állnak a szóba nők, pedig kedves vagyok velük meg nem verem őket, csak nincs kocsim, meg pénzem, de mit számít ez, brühü"...

2020. márc. 5. 12:11
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Utolso...

Most ide bofogtel egy hulyeseget, de azzal kezdjuk a kerdesben a te megfogalmazasod azerint “csoro” egyetemistakrol van szo. Te osszejottel egy 33 eves ferfival, de altalaban ekkor mar “elvarhato” a jogsi es a kocsi, de azert a te helyzeted nem mindennapi. De reflektalnek az altalanositasba burkolt szemelyeskedesedre is:

- van jogsim, sot kapasbol ket kategoriara is

- sajat kocsim van

- sajat motorom

- nem vagyok csoro 18 eves korom ota dolgozom egy multinal

- van parkapcsolatom masfel eve, szoval nem szorulok ra, hogy hozzam szoljanak a nok, sot a baratnomnek nincs jogsija, de szerencsere nala ez nem volt szempont

-mar nem vagyok egyetemista, lediplomaztam

- 22 vagyok most

Ennek ellenere gondolom azt, amit. Azert mert te osszejottel egy 33 eves ferfival, mert o neki a csoro egyetemistak voltak a zsanerei, ne csinaljunk mar ugy mintha ismerkedes soran rendben lenne egy targy meglett szerint szelektalni a pasikat, foleg ugy hogy ebben a korban a lanyok tobbsege is orul, ha onalloan ki tudja torolni a segget. Ugy gondolom sokkal fontosabb ertekek vannak az eletben, ha valaki ez miatt utasit el egy sracot, az szamomra gusztustalanul felszines es inkorrekt. Annak ellenere, hogy en pont az ellenkezo tabort erositem.

2020. márc. 5. 17:49
 29/35 anonim ***** válasza:
74%

"Most ide bofogtel egy hulyeseget" - nem tudom, melyik része volt hülyeség, arról már nem is beszélek, milyen a stílusod, de ha személyeskedsz, hiába próbálsz érvelni. :)

"de altalaban ekkor mar “elvarhato” a jogsi es a kocsi" - tehát akkor szerinted mégis elvárható?

És értem, neked van minden, de tőled nem várták el és ez neked így jó. Nincs ezzel semmi baj, ezek szerint a ti elvárásaitok találkoztak, a te barátnődnek mindegy volt, neked meg kifejezetten nem kell olyan nő, aki elvár ilyet: perfect match.

Más meg elvár dolgokat: férfiak is a nőktől és nők is férfiaktól. Mindenkinek vannak elvárásai és vagy találnak olyan párt, aki megfelel ezeknek vagy lejjebb adnak belőlük, esetleg tovább keresnek. Nincs ezzel semmi baj és nem is értem, téged miért érint ennyire érzékenyen ez a téma, ha neked olyan párod van, akinek nincsenek feléd ilyen elvárásai.

2020. márc. 5. 18:13
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

Komolyan visszaolvastam 2x hol szemelyeskedtem az iranyodba, vagy itelkeztem, de nem talalok olyat. Abszolut objektivan fogalmaztam, hozza is tettem, hogy a te eseted nem mindennapi, es itt huszon eleje eves fiukrol, lanyokrol volt szo. Szoval a szilust nem ertem, most fogalmazzak viragnyelven? :D

Nem erint erzekenyen, de azert mert en nem azt a halmazt erositem, akkor mar nem lehet velemenyem se az elqurvult vilagrol? Nyilvan koltoi kerdes...

2020. márc. 5. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!