Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nagyképűség, ha egy 24 éves egyetemista lány nem randizik olyan fiúval akinek nincs autója?
Az. Keress másikat.
Barátomnak sem volt autója, amikor összeismerkedtünk. Tesómnak nincsen jogsija mégis van egy szép barátnője.
Inkább az a baj hogy hiába van autóm öreg vagyok egy 24 eveshez.
Mondjuk 24 évesen hogyhogy egyetemista ?
Miért volna nagyképűség? Ennyi idősen már volt egy szar tragacsom, és a barátomnak is volt.
Igaz mi falun lakunk, buszjárat nulla volt. Nem is volt olyan pasim akinek ne lett volna kocsija.
Ha nekem nem lett volna, nem várom el hogy neki legyen. De ha nekem van, akkor alap hogy neki is legyen. Nem leszek senkinek a taxija.
Nem értem, hogy miért lenne nagyképűség, ha valakinek ez a preferenciája. Savanyú a szőlő, mert nem kellesz neki? Azért csak joga van eldönteni, hogy milyen párt akar magának. Egyébként valószínű nem csak azzal van ilyenkor gond, ha valakinek csupán csak kocsija nincs, el nem tudom képzelni, hogy ne adna le az igényeiből valaki, ha igazán megtetszik a másik.
Anyagias nem vagyok, de az én preferenciám, hogy jó lenne találni valakit egyetemen belül párnak, alapból plusszal indulnak nálam az ilyen srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!