Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nagyképűség, ha egy 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagyképűség, ha egy 24 éves egyetemista lány nem randizik olyan fiúval akinek nincs autója?

Figyelt kérdés
Ráadásul a lány kollégista.
2020. márc. 3. 21:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
75%

Ugynevezett halal faxan ha nem jarna a busz hozza es terdig ero sarban kene atvagnunk a legkozelebbi vasutallomasig, megfordulna a fejemben. Kulonben meg magyar viszonyok koztba tarsadalom olyan reszet is kizarja, akik nem is melyszegenyek.

Dehat igazabol neked hatrany, ha szukebb a valasztek, te tudod.

2020. márc. 3. 23:26
 12/35 anonim ***** válasza:
26%

Nem "nagyképűség", ha csak azzal randizik, akinek van autója.

Viszont, lehet, hogy annyi az IQ-ja, mint a cipőmérete.

2020. márc. 3. 23:50
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

azt vársz el, amit csak akarsz, hogy találsz-e hozzá valakit, az már egy másik kérdés..

hogy mi nagyképűség, és mi nem az, az pedig relatív

2020. márc. 3. 23:59
 14/35 anonim ***** válasza:
86%
Nem azèrt nem akar veled randizni mert nincs kocsid.
2020. márc. 4. 00:05
 15/35 anonim ***** válasza:
89%

És az nem nagyképűség, hogy szinte minden pasi olyan nőt akar magának, aki jól néz ki, értsd: jó alak, jó mellek, jó fenék, szép bőr, szép haj, szép arc, kellemes megjelenés, csinos ruhák, persze mindezt oldja meg, ahogy akarja magának, független attól, ez pontosan mekkora anyagi teher és időbefektetés?

Lehessen villogni a haverok előtt, meg az utcán a nővel, persze nem elsődleges szempont, de azért mindig jó, ha mellesleg még így is van, de ha a nő elvárja, hogy legyen autója a pasijának, akkor egy gonosz, nagyképű, ostoba gold digger... hát persze.

2020. márc. 4. 02:11
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, feltéve ha nem anyagi megfontolásból szempont nála.

Nálam is "elvárás" volt, baromira férfias, ha egy férfi jól vezet és van autója. 23 voltam amikor összejöttem a most már férjemmel, neki egy szakadt skodaja volt, mégis a szememben ő volt a férfiasság megtestesítője. :)

2020. márc. 4. 06:21
 17/35 anonim ***** válasza:
33%

15. Persze minden pasi villogni akar. Aham..

Tudod mit ? Van 2 kocsim, motorom, házam.

Feleségemmel 10 éve vagyok együtt ez alatt látszik rajta az öregedés jele, a kocsikat már lecseréltem újra, az egzisztenciam meg javult az évek alatt.

Ha azt irod, hogy a nő szépsége és a férfi vagyontargya köze párhuzamot lehet vonni akkor én most kirakjam a nejemet mert jobb nőre vagyok jogosult ?:)

2020. márc. 4. 06:26
 18/35 anonim ***** válasza:
16%
Ez azért jó, mert a másik fél tudja: mir számít és nem érdemes spekulálni az ilyen mentalitáson, hanem mielőbb tovább kell lépni. Ha a fiú beleéli magát ebbe az érzésbe, csalódásba, akkor a jövőbeni jobbtól veszi el az esélyt esetleg, ha feladja.
2020. márc. 4. 06:28
 19/35 anonim ***** válasza:
57%
Birom ezt a fajta kettos mercet. Ha egy pasi dagadtkent es csunyakent szep not akar maganak, akkor jatszon a sajat ligajaban. De ha egy no olyan oasit akar akinek autoja van, de o kozbe egy jogsit is eletkeptelen letenni, akkor az preferencia. :D Hatalmas..
2020. márc. 4. 06:53
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, hogy itt mindenki olyan tökéletes, hogy minden pikpakk összejött neki, és 20 évesen már villája volt.

Amúgy meg:a csaj azt vár el, amit akar. Ha neked ez nem felel meg, nem kell vele összejönnöd. Ha még randi sem volt, akkor kb. idegenek vagytok egymásnak, szóval engedd el.

2020. márc. 4. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!