Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz ez?
szentetek igaz az h akinek kicsi a farka mindig azt mondja h nagy----kérdés?
Ha volt már az illető lánnyal, nem is eggyel és mondjuk pl 14 cm akkor miért mondaná mindenkinek, hogy nagy? Miért? Mi előnye származna belőle?
A helyes megállapítás, hogy a szúz srácokat foglalkoztatja a farok méret, mert ha már volt bevetésen akkor annyira nem érdekel senkit már a farka hanem ha hiszed ha nem onnantól a NUNI a favorit és nem a saját farkát méricskéli, nézegeti, babusgatja és beszél róla hanem a NUNIRÓL....Gondolkozz el rajta!!
Úgy, ahogy az előttem szóló is mondja: ez kizárólag a személyiségtől függ!
Az én páromnak viszonylag nagy(de mit értünk nagyon, vastagságot, hosszt?), de sosem hallottam, hogy hirdetné, mert egyszerűen nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy szeresd azt akivel vagy. És ekkor teljesen mindegy lesz, h. 14 v. 24...
Szóval sztem. nem igaz!
SZia! Nem teljesen ugyanaz a történet,de azért elmesélem. Barátom és munkatársai beszélgettek, ki meddig bírja a szexben. Mindenki dicsekedett a "teljesítményével" csak barátom nem szólt. Mikor megkérdezték őt is, mondta, hogy általában másfél óra előjáték és szeretkezés. Természetesen kinevették(lévén barátom 60 kiló kis babaarcú, sovány srác).
Egyébként szerintem a feltevésednek nincs sok valóságalapja. Ez emberfüggő. Egyébként szerintem meg mindegy hogy hány cm ha jó az ágyban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!