Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy 60 éves nővel? 29/F
Figyelt kérdés
Megismertem.egy nőt a Badoorol, aki felajánlotta, hogy szívesen szexelne velem, de én ez idáig max 50 évessel feküdtem le, és félek, hogy megbánomma 13:27
1/10 anonim válasza:
Találkoztatok már? Élőben alakul ki minden, ismerkedni lehet. Aztán majd meglátod.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát még nem, mert nem ér rá ma, illetve kamerázni csak este tud
ma 13:35
3/10 anonim válasza:
Találkoztok. Ha tetszik szexeltek, ha nem akkor nem. Nem kell ezt túlbonyolítani.
4/10 anonim válasza:
Kedves kérdező.találkozzatok azt majd eldől.megbánni nem fogod. Nekem volt eggy szexkapcsolatom a hőlgy 62 volt de oot volt mint kinézetben mint aktivitásban.sokkal jobb mint a huszonévesek
5/10 anonim válasza:
Méghogy jobb volt kinézetre mint a huszonévesek, hagyjad már!
Milyen szinten kiéhezett csődtömegnek kell már lenni ehhez, hogy egy fiatal férfi 50-60 évesek nőkkel szexeljen.
Basszus legyen már tartásod.
6/10 anonim válasza:
Egyénfüggő, szerinted miben más egy 60 éves mint egy 59 éves 364 napos? Találkozzatok, ha van kémia akkor dugjatok és majd elválik jó volt-e.
7/10 anonim válasza:
"volt eggy szexkapcsolatom a hőlgy 62 volt de oot volt mint kinézetben mint aktivitásban.sokkal jobb mint a huszonévesek"
62 f vagyok mint kinézetben mint aktivitásban.sokkal jobb mint a huszonévesek. Amelyik nő ezt elhiszi kérem irjon. Azaz inlább ne. Szellemi fogyatékosra nincs szükségem.
8/10 anonim válasza:
Egy próbát megér. Nekem volt egy 60+ nővel szexkiapcsolatom, jó volt. Nagyon odaadó volt, és ügyes. Nagyon jól szopott. Mondjuk az anált nem engedte.
9/10 anonim válasza:
Már monica bellucci is szarul nez ki 60 évesen xd
10/10 anonim válasza:
9# Azért még egy átlag 40-50es nővel vetekszik szerintem. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!