Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit szóltok ahhoz, hogy 30 évesen 60 éves nővel fogok randizni?
A korosztályom vagy a fiatalabbak atnéznek rajtam. Voltak már kapcsolataim, de mindig néhány évvel idősebb nőkkel.
A hölgy újságban hirdetett, felhívtam, negyed órát beszéltünk elsőre. Fiatalos hangú, diplomás, mint én. Kikötés volt neki a diploma megléte. Mikor mondtam a koromat, mosolygott és elutasitotta a randit. Aztán mondtam, hogy barátkozzunk csak. Végül belement a taliba.
Szeretném elcsabitani, ha bejon eloben. Le fogok vele feküdni, mert én tetszeni fogok neki.
Ha ezután ismerkednénk egyszer, ti mit gondolnàtok erről, nők?
Semmit. Mindenki azzal találkozgat akivel csak akar. Jó kis barátnő, társalkodó nő lehet belőle:) vagy akár még több is :D a ti dolgotok. Ez a felállás semmivel nem rosszabb mint az apja korú férfi lánya korúval kavargat. Jó az ilyen kapcsolatokban is van kivétel, de a legtöbb nem a szerelemről szól az biztos.
N
Elég egoista vagy, azt.
Miben reménykedsz? Kapkodunk utánad, hogy "jaj ne, itt egy rakat nő előtted"?
Kizárólag a te magánügyed.
Én szurkolok nektek, hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!