Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha elszalasztot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha elszalasztottam annakidején egy lehetőséget?

Figyelt kérdés

Volt anno 6éve mikor még 17 éves voltam egy lány, akit nagyon kedveltem. De tényleg soha nem mertem odamenni hozzá, amikor oda is mentem egyszer akkor is megszólalni alig tudtam. Így 6 év elteltével gondoltam miért ne, azóta önbizalommal teli elmondtam neki, hogy én anno nagyon oda voltam érte.

Erre jött a válasz amire egyáltalán nem számítottam, hogy ő is nagyon oda volt értem. Csak, hogy azóta már pár éve barátja van neki. Azért ez elég padhelyzet nem? 😂

ma 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne patthelyzet amikor múlt időben nyilatkozott rólad? Szerintem nincs nála esélyed és ha tévedek mert van akkor tegye ki a párját ne szerető légy.
ma 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem paTThelyzet, mert csak te maradtál hoppon.

De mindkettőtöknek anno érdemes lett volna a következő mottót követni: "aki mer, az nyer"

ma 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj belőle.
ma 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Igaz, lehetett volna több bátorságom is akkoriban, nem csak a távolból skúbolni..

Első: Szó sincs olyanról, hogy szeretője lennék, nem tudnék másnak fájdalmat okozni úgy, hogy párja van.

Úgy érzem marad a várakozás, mert nekem arra nem lenne szívem, hogy egy több éves kapcsolatot tönkretegyek.

ma 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmilyen patthelyzet, elvégre ő már réges rég maga mögött hagyta ezt az érdeklődését és párkapcsolatban él. Legfeljebb te bánkódhatsz, amiért anno nem voltál bátrabb. Most is előre kéne nézni, nem várakozni, mert azzal csak az idődet pocsékolod.
ma 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj haver, igazi vesztes akkor vagy ha ezek után eltántorodsz és a gatyádba sz.rva megállsz. Amúgy mit is vártál, minek kezdeményezel, ha már eleve fel akarod adni???

Kezdj el szépen vele diskurálni, s majd elválik hogy a pasijával hogy vannak, vagy hogy nem. Nem lehet úgy bokszmeccset nyerni hogy feltartott kézzel szállsz a ringbe :)

ma 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Mozdulj rá, próba szerencse.
ma 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!