Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektekis volt már olyan lehetőség lány/fiú az életetekben amit elszalasztottatok?
"Arra gondolok hogy simán lefeküdhetetek volna az adott személyel"
Ez neked a lehetőség? Ilyen felületes kielégülés mellőzését én nem élem meg elszalasztott lehetőségnek. Volt több ilyen lehetőség, most is lenne olyan, akivel szexkapcsolatom lehetne. Nincs sok értelme.
F
Volt.. pasim volt, de totál odaig voltunk egymasert a sraccal. Egyből egy hullámhosszra kerültünk. Nagyon jo volt beszélgetni is vele.
Ő szerette volna, de én hűséges maradtam. Ő ország egyik vegeben en a masikban lakom.. Hazament.
Majd rá nem sokra, kb.par hétre szakítottunk a párommal... kiderült o végig csalt mig kapcsolatban voltunk..
Azota is bánom, hogy nem lett a sraccal semmi..
Volt. 1- et elk**úrtam
1-et a csaj rontott el
Egyszer pedig bátortalan voltam úgy gondoltam úgysem kellenék
Egyszer pedig túl sokáig vártam...
Azt hittem, erzelmekrol lesz szo, mert abbol volt olyan is, amit utolag megbantam.
Szexkaland is volt tobb elhalasztott, de azokat nem banom, igyis voltak egyejszakasaim, de ribinek erzem magam tole, pedig tudom, hogy normalis, csak hat na, a tarsadalmi nyomas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!