Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik arra panaszkodnak nők, hogy a párjuk munka után állandóan fáradt, alig van kedvük a párjukhoz, nincs szex; azok gondolkodtak már azon, hogy a párjuknak?
Vérnyomás problémái vannak? 32 évagy vagyok és sajnos nekem alacsony a vérnyomásom sűrűn. Egészen 95-ig is lemegy, 95/60.
Illetve a szívverésem is sűrűn 60 a 72 normális helyett.
És sűrűn vagyok aluszékony, fáradt. És nem is igazán van kedvem sok mindenhez. Valószínűleg örököltem genetikailag, nagyapámnak és apámnak is alacsony a vérnyomása. Mostanában éjszakánként vagyok fent megint, de per pill aludni tudnék, mert hullának érzem magam. És csak 6 órája vagyok ébren.
"És ugyan miért menjen? "Doktor úr/nő tökéletes a pulzusom és ideális a vérnyomásom, segítsen!"- most komolyan?"
Azért menjen, mert szarul érzi magát. Tök mindegy, milyen értékei vannak, ha nincs jól. Lehet, hogy ha 5-10 Hgmm-rel felnyomnák a vérnyomását, akkor teljesen jól lenne és ugyanúgy a normál tartományban maradna. Lehet, hogy más, eddig fel nem ismert problémája van, ami miatt rosszul van. Attól, hogy a magas vérnyomás rossz még az alacsony nem feltétlenül jó, csak akkor, ha nem okoz tüneteket.
Kimondta, hogy rosszul vagyok? Csak azt mondtam, hogy alacsony a vérnyomásom, meg hogy aluszékonyabb vagyok.
Jó, tény, ritkábban szoktam szédülni is de nem az a beájulós szédülős.
Bár más gondom is van, lehet vastagbélrákom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!