Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni a páromat, hogy ne költekezzen állandóan?
Tudom, ez az én hibám is. 7éve élünk együtt. Neki nincs munkahelye, nem is volt sose. Folyamatosan vásárolhatnékja van. Valamire állandóan ráköti magát. Sokszor egész nap azt nézi, hogy most épp mit kéne venni. Ha meg én egyszer egy évben költeni akarok magamra pár tízezer forintot, az nem tettszik neki. Már próbáltam többször beszélni vele, hogy ez így nem működik, meg hogy jó lenne ha ő is keresne egy kis pénzt, legalább részmunkaidőben. Mindig az van, hogy jólvan, majd keres, de semmi nem változik. Sokszor inkább elrejtem a fizetésem egy részét, vagy ki se veszem a számlámról, mert akkor kb. 20.-a után nem lenne mit enni, mert elköltené mindet.
Eddig egész jól toleráltam, de az utóbbi 1 évben már nem bírom cérnával.
Szerintetek lehetséges ezt valahogy rendezni, vagy nincs esélyem?
Én 35F, ő 26L
Babátok van, vagy miért nem dolgozik egy 26 éves nő?
Húzd meg a határt, mond meg neki, hogy eddig volt és nem tovább, kap pénzt a szükséges dolgaira még x ideig, amíg nem talál munkát, utána elzárod a pénzcsapot. 26 éves és soha nem volt munkája... nem említed, hogy rokkant vagy sérült lenne...
Ha talál munkát és lesz stabil fizetése, akkor megint lehet majd vásárolgatni, esetleg kisegíted ha kifut a pénzéből, mert biztos túl fog költekezni az elején.
De nehogy már neked kellene dugdosnod a saját pénzedet egy élősködő nő elől. Ez nonszensz.
N/29
Ja, hogy te vagy a pasi, és a csaj nem dolgozik...
Hát, egy idióta, hülye fax vagy, akiről lefejik a pénzt.
Őszintén: ha szakit veled, mert nem tartod el tovább, akkor szerinted szeret téged egy kicsit is?
Gyereket eszedbe se jusson vállalni vele, csak kihasznál.
Már leírták előttem, csak megerősíteni tudom: ultimátumot adsz neki. Ha kidob ezért, akkor sose szeretett, csak a pénzedért volt veled. Ha szeret, akkor elmegy dolgozni. Ez ilyen egyszerű.
(amúgy én egy forintot nem adnék neki, kifizetném a számlákat, vennék kaját, onnantól kezdve meg mindenki költi azt amiért megdolgozott :) azért a lószerszámnak is van vége, csúnya dolog az, ha valaki a saját párját így kihasználja )
Adnál tanácsot, hogy ennyire ostoba pasikat hol lehet találni? Én is szeretném egész nap más pénzét költeni, heti egy-két szexért cserébe.
7 év alatt le se esett, hogy mi az ábra?
Még hogy ultimátum...eddig hányszor mondtad, hogy menjen dolgozni? És elment? Nem. Ne aggódj, most se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!