Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nők véleménye érdekelne. Jartatok mar úgy, hogy a pasitok állandóan lusta volt a szexhez?
Hogy élitek ezt meg?
Mondja, h szeret, de lusta szexelni.
Mit jelent az, hogy lusta? Nincs kedve szexelni olyan gyakran, vagy van, csak szarik rám és arra, hogy én is élvezzem?
Ha utóbbi, az gáz. Olyannal szerencsére nem volt dolgom.
Előbbi meg nem zavar, kinőttem már abból, hogy a mennyiségre menjek. Ha kevesebbszer van, de az jó, akkor minden szuper. 😊
Ilyen velem még nem fordult elő. Ha fáradt, akkor leszek én az aktívabb, és gyors menetet nyomunk. 10 perccel később megyünk aludni. Ennyi belefér.
Akinek ez a 10 perc se fér bele, az nem lusta, hanem nem akar.
Nem csodalom.
Ez olyan, mintha nem kívanna.
Nalam is az volt, hogy az oral az ok volt neki, de a 6 honap alatt amig "egyutt" voltunk, kb haromszor ha volt tenyleges aktus.
Mar elobb szakitottam volna, de kozosen befizettunk egy nyaralasra es nem akartam elvesziteni a penzem.
Ez szamomra azt jelenti, hogy nem kivan, es sose talalt igazan vonzonak, csak jo volt neki, hogy volt rendeszeres oral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!