Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan irigy vagyok a barátnőmre, mit tegyek?
Szerintem is csinos vagy. Nem akarok bunkó lenni, de az viszont gáz, hogy 15 évesen kinézel vagy 20-nak.
2010. júl. 24. 11:54
22/37 A kérdező kommentje:
köszi:) na de mielőtt félreértés lenne majd..nem azért linkeltem be,mert tökre elégedett vagyok magammal és szeretném,hogy agyon dícsérjenek,mert akkor nem ilyen témában írtam volna.
azt a rohadt :O sztem meg inkább a barátnőd irigykedhetne :D Nagyon jól nézel ki!
17/F
2010. júl. 24. 11:57
24/37 A kérdező kommentje:
20-nak? mondták már páran,hogy kicsit többnek nézek ki de ez szerintem nem így van.Esetleg a festék miatt lehet de abból meg vissza tudok venni,meg nem is szeretnék többnek kinézni ilyenkor még egész jónak is tűnhet de később már lehet nem tetszene.
Belső kisugárzással van gondod! Fogadni mernék rá, hogy a barátnődnek sokkal nagyobb a hódító szövege társaságban. Sokkal nagyobb vágyat tud ébreszteni a körülötte lévőkben, azzal amiket mond, amilyen személyiség. Szerintem ezért lehetséges az, hogy rá jobban felfigyelnek mint rád! Lehetséges, hogy benned is nagyon jó személyiség van, csak elrejtve tartod magadban. Az önbizalomhiányod erről tanúskodik! Ha jobban megnyílnál az emberek felé, felvállalnád a külsődet, amit el kell hinned magadban, hogy nagyon is szép, és nem hordoznál magadban ilyesféle terheket, akkor sokkal jobban felnéznének rád is!Amúgy meg a külsőddel kapcsolatban írtad, hogy minél jobban kiakarod magadat mindig csípni! Na ez szokott még a lányok csapdája lenni! Hiszen mi pasik sokkal jobban szeretjük a természetességet, kevesebb smink, szolidabb öltözködés, ezekkel a ruhákkal, lehet, hogy a legnagyobb "partysrácoknak" nem fogod tudni kihívni magadra a figyelmet, viszont annál jobban sikerül majd összejönnöd azokkal a srácokkal, akik sokkal természetesebb lányokra vágynak, és komolyabb kapcsolatokra! Még egy tanács: Lazíts!
2010. júl. 24. 12:27
2010. júl. 24. 12:28
27/37 A kérdező kommentje:
köszönöm,ezt is megfogadom!
Ma 11:11-es vok 22F,
A csinosan öltözködést úgy értem miniszoknya,feszes top,amiből kint van a hasad,sztem egy köldök piercing is dobna rajtad,akkor a többi tuti siker,ha magassarkút nem is de csinos női cipőt viselj és AMIT NE:tornacipő(fújjjj,ha ilyet látok egy nőn elvből menekülök),rövidnadrág(nem nőies,hanem pasis),hosszú sima nadrág(ilyen susogósra gondolok),és NE vágasd le a hajad nőveszd meg szépen :D
Legyél kirívó csaj,aki meg leribancozz azt küld el az anyjába.
És így tovább edzél ahogy kell,ne legyél átlagos csaj.
Remélem megint segítettem
Nagyon jó úton haladsz
2010. júl. 24. 16:09
3. is én voltam.
úristen.. :D egy ilyen szép lány hogy érezheti magát kevesebbnek? :)
dehogyis, egyébként először azthittem,hogy a bal oldali vagy, mivel esküszöm,hogy szebb vagy. szóval.. nyugi;)
2010. júl. 24. 16:33
30/37 A kérdező kommentje:
Ezeknek a nagy része nem én lennék,ilyen téren megvan a stílusom ami változó amikor olyan kedvem van sportos (és én is felveszek tornacipőt a hétköznapokra:)ha meg olyanom van akkor azokat a ruhákat amiket te írtál..a hasamat nem szeretem ha kint van mert nem szeretem mutogatni azt meghagyom strandra.Aki majd elfogad ilyennek az elfogad aki meg nem az nem:)
Kapcsolódó kérdések: