Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iszonyatosan irigy vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan irigy vagyok a barátnőmre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm annyira szép és már több éve alakult ki ez az irigység bennem...(és nem csak szép de még nagyon okos is)eddig is a padlón volt az önértékelésem de így,hogy vele megyek mindenhova hiába csípem ki magam mindig úgy érzem,hogy hiába mert ő úgyis szebb úgyis őt választaná egy pasi is..és ez már kezd egyre jobban idegesíteni egy ilyen barátnő mellett sose lesz önbizalmam de erre nem az a megoldás ,hogy másik barátnőt keresek mert nála jobbat amúgy sem találhatnék..aki tud valami megoldást az írjon..
2010. júl. 24. 09:58
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

[link]

csak így sikerült akinek van iwiw az megtudja nézni..

2010. júl. 24. 10:38
 12/37 anonim ***** válasza:

Ez most komoly??

Semmi baj nincs veled sőt... Ne legyen önbizalom hiányod nagyon szép csaj vagy jól nézel ki és semmivel sem vagy lemaradva a barátnőd mögött...Sőt ha meg nem sértem a barátnődet szerintem te szebb vagy! Komolyan minden "benyalás" nélkül hisz nem tudod ki vagyok, nem ismerjük egymást. Nekem is van fogszabályzóm és egyáltalán nem visszataszító afiúk számára. Ez ma már divat! Ennyivel si több leszel a barátnőddel szemben;) Ne aggódj semmi gond nincs veled!

16/L

2010. júl. 24. 10:52
 13/37 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan barátnőm, akit sokkal szebbnek és sikeresebbnek tartottam saját magamnál, és ha idegen társaságba kerültünk, akkor őt hamarabb megszerették és befogadták. De mégis én voltam az, akinek voltak hosszabb kapcsolatai, illetve később azok az emberek, akiknek annyira szimpatikus volt, eltávolodtak tőle és velem még mindig tartják a kapcsolatot. És ezek többsége pasi. Hidd el, tényleg lesz olyan, akinek sokkal jobb leszel a barátnődnél, csak legyen önbizalmad mellette is.
2010. júl. 24. 10:56
 14/37 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy a fogszabályzóval nekem sem lesznek rossz tapasztalataim..akkor viszont komoly gondok lehetnek a kisugárzásommal:Shát a fiús téma meg valószínű,hogy nem a barátnőm társaságában lesz mert olyankor még ha akarok se jutok szóhoz ő megállás nélkül beszél ez a legtöbb pasinak be is szokott jönni csak annyi előnyöm van,hogy egy éve van barátja.hát most őszintén azért egy kicsit megnyugodtam ,hogy jókat írtatok és adtatok tippeket mert először magamat kell ahhoz elfogadnom,hogy más is eltudjon fogadni majd.
2010. júl. 24. 10:59
 15/37 anonim ***** válasza:
Melyik vagy te?:O Azt hittem, hogy tényleg csúnyácska vagy. De örülnék, ha ilyen szép lennék! Akármelyik vagy te, büszke lehetsz magadra, gyönyörűek vagytok mindketten.:)
2010. júl. 24. 11:01
 16/37 A kérdező kommentje:
Jobb oldal,barna hajú.
2010. júl. 24. 11:02
 17/37 anonim ***** válasza:

Dekoratívak vagytok,sztem öltözz csinosan,mert hálisten jó az alakod,kezdj el edzeni,vagy menj el táncolni olyan lábaid meg tested lesz,hogy ihajj,

Aranyosak vagytok mindketten,meg szépek is,hidd el én megtalálom minden emberemben a hibát meg nem sok emberre mondom azt,hogy szép,ha mondom eddzel hozzá avgy táncolsz akkor bombanő leszel főleg vagy 5 év múlva.

Remélem azér segítettem.

Jó tanács még növeszt meg a hajad legalább hátközépig érőre de ha a fenekedig érne akkor még jobb,meg járjál szoliba egy kicsit.

Így amiket leírtam tuti siker.

22F

2010. júl. 24. 11:11
 18/37 A kérdező kommentje:
Hát a szoli folyamatban van,az edzés is folyamatban lesz a hajról meg annyit,hogy pont most lett vállig érőre vágatva mert már nem volt egészséges az a "hosszabb" haj sem de a megfelelő ápolással növeszteni szerettem volna ezek után.A csinos öltözéken mit értesz?a magassarkú alapból elfelejtve ..szoktam hordani de egyszerűen nem bírja a lábam és még a menést is gyakorlnom kéne annak meg semmi értelme ha felveszem nem is kényelmes ráadásul még menni se tudok benne..jó,hogy leírtad a meglátásaid segítettél ezzel is!jah és még ha valamit változtatnom kéne akkor írjátok nem baj ha kritika ér jól fogadom!
2010. júl. 24. 11:19
 19/37 anonim ***** válasza:

10.21 vagyok

te meg vagy huzatva nagyon szép lány vagy, és egyáltalán nem szebb a barátnőd. nagyonis el tudom képzelni, hogy ugyanannyi fiúnak tetszetek mindketten, mivel más karakterek vagytok. te inkább mediterrán típusú lány vagy, ami hidd el, nagyon bejön a opasiknak. és gyönyörű a szemed. szóval, egyáltalán ne hidd azt magadról, h nem vagy elég szép. butus vagy

2010. júl. 24. 11:40
 20/37 anonim válasza:

Háj!

Szerintem még jobb nő is vagy, mint a barátnőd, ha nem lennék 21 rátérnék a folytatásra, de így csak sok sikert tudok kívánni:D

2010. júl. 24. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!