Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan irigy vagyok a barátnőmre, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm annyira szép és már több éve alakult ki ez az irigység bennem...(és nem csak szép de még nagyon okos is)eddig is a padlón volt az önértékelésem de így,hogy vele megyek mindenhova hiába csípem ki magam mindig úgy érzem,hogy hiába mert ő úgyis szebb úgyis őt választaná egy pasi is..és ez már kezd egyre jobban idegesíteni egy ilyen barátnő mellett sose lesz önbizalmam de erre nem az a megoldás ,hogy másik barátnőt keresek mert nála jobbat amúgy sem találhatnék..aki tud valami megoldást az írjon..2010. júl. 24. 09:58
31/37 anonim válasza:
"A csinosan öltözködést úgy értem miniszoknya,feszes top,amiből kint van a hasad,sztem egy köldök piercing is dobna rajtad,akkor a többi tuti siker,ha magassarkút nem is de csinos női cipőt viselj "
Azta, hát neked is meg lehet az ízlésed. Te sem láttál még természetes szépséget.
32/37 anonim válasza:
Előző, egyet értek. Miért akarsz ribancot csinálni belőle?:D
33/37 anonim válasza:
Már mér lenne ribanc csak mert bombacsaj,kicsit hadilábon vagytok a fogalmakkal.Igenis egy csinos csaj legyen kirívó mindig is ezt vallom,mert valamire egy férfinek be kell gerjedni.
35/37 A kérdező kommentje:
Kicsit eltértünk a témától,ti is máshogy látjátok meg ők is nyilván férfi szemmel nem lehet rossz egy olyan csaj..
2010. júl. 24. 20:23
36/37 anonim válasza:
Egy csinos csaj normális öltözékbe is csinos. Nem kell azért kitenni a fenekét,mellét,hasát. Az tudod hol szokás.;)
37/37 A kérdező kommentje:
Hát én is így gondolom.
2010. júl. 25. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!