Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből még valami, vagy hagyjam a fenébe?
Majdnem 3 hétig chateltem itt a gyakorin egy lánnyal, eleinte minden jól ment, szimpatizáltuk egymást, esténként több óráig is levelezgettünk. Sokat leírt magáról, én is magamról.
Aztán egyik nap rámír, és azzal nyitja a beszélgetést, hogy adjak neki kölcsön 200.000 forintot, mert neki nincs pénze, és orvosi kivizsgálásokra kellene menjen bizonyos okból.
Megirtam neki hogy ez nem így megy, még nem is találkoztunk, meg amúgy sem lenne ennyi pénzem csak úgy. Ezután azt írta, hogy ez csak egy teszt volt, mert tudni akarta, hogy megbízhat-e bennem a jövőben. Aznap még tovább folytatódott a beszélgetés, nem tűnt el egyből. Aztán másnap mintha elvágták volna, eltűnt, nem válaszolt egyáltalán, még 2 napig. Én meg irogattam neki, hogy mi van már, miért nem válaszol. Erre meg azt írta, hogy "kezdesz ijesztő lenni".
Normális ez a lány? Vagy egy lehúzós csalóval van dolgom? Ha esetleg még másnak is írt innen, az kérem válaszoljon. 😞
Látszik, hogy a feltett kérdésre, a melltartóra sem reagált semmit inkább haverkodott. Rólad meg, nem tudott legombolni így tovább állt.
Mit akarsz még tőle?!
Nekem volt már innen kapcsolatom, mindketten gimisek voltunk. Aranyos történet.
De egyébként igen, az itteni emberek nagy rèsze beteges fetisiszta, szélhàmos, stb.
Azt sem értem, hogy egy pár gyk üzenet után miért nem mentetek át máshova(Messenger, Viber, stb). Ha valaki nem akar máshová átmenni annak oka van. Vagy foglalt, vagy fake, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!