Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből még valami, vagy hagyjam a fenébe?
Majdnem 3 hétig chateltem itt a gyakorin egy lánnyal, eleinte minden jól ment, szimpatizáltuk egymást, esténként több óráig is levelezgettünk. Sokat leírt magáról, én is magamról.
Aztán egyik nap rámír, és azzal nyitja a beszélgetést, hogy adjak neki kölcsön 200.000 forintot, mert neki nincs pénze, és orvosi kivizsgálásokra kellene menjen bizonyos okból.
Megirtam neki hogy ez nem így megy, még nem is találkoztunk, meg amúgy sem lenne ennyi pénzem csak úgy. Ezután azt írta, hogy ez csak egy teszt volt, mert tudni akarta, hogy megbízhat-e bennem a jövőben. Aznap még tovább folytatódott a beszélgetés, nem tűnt el egyből. Aztán másnap mintha elvágták volna, eltűnt, nem válaszolt egyáltalán, még 2 napig. Én meg irogattam neki, hogy mi van már, miért nem válaszol. Erre meg azt írta, hogy "kezdesz ijesztő lenni".
Normális ez a lány? Vagy egy lehúzós csalóval van dolgom? Ha esetleg még másnak is írt innen, az kérem válaszoljon. 😞
Nem is biztos, h lány itt bárki azt ír odaamit akar. Lehet, hogy egy csaló aki bepróbálkozott, hátha le tud húzni. Az új koronavírussal is próbálkoznak telefonon kicsikarni pénzt az emberekből.
Legyetek óvatosak!
Mielőtt azt írta hogy ijesztő vagyok, kinyomoztam a stílusából, hogy ezt a kérdést is ő írta ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Erre elég idegesen válaszolt vissza, hogy mit nyomozgatok utána. 😁
tényleg gáz vagy te is...te hogy éreznéd magad, ha valaki nyomozna utánad, meg ilyeneket írna, hogy ezt tuti te írtad ki?
Energia? unatkozott, dumált magáról, beszédes...emellé lehúzós. Ha annyit dumál, akkor meg tök fura, hogy ehhez a kérdéshez meg alig ír...talán várja a naivakat, akik rákattannak a mellméret miatt és adnak neki pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!