Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan, hogy akit szeretőnek szán egy foglalt férfi, az valami ürítőlyuknak való alja nő?

Figyelt kérdés

Egy házas kollégám fűzött, zaklatott hónapokon át, mire végül megelégeltem és bemártottam a munkahelyen és a feleségénél is. Félreértés ne essék, nem vállaltam a szerető szerepet, nem volt köztünk semmi.

De persze kiakadt, hogy huszonéves kis liba létemre hogy merem borítani a házasságát és a családi életét és miért nem tudom tartani a számat. Csomóan egyet is értenek vele, sajnálják nagyon, hogy egy ürítőlyuk miatt lett tönkretéve egy 15 éves kapcsolat és emiatt nő fel a gyerek csonka családban. Azzal érvelt, hogy ő nagyon bán mindent, és sokkal többet jelent neki a család, én csak egy kis szórakozás lettem volna, mert izgatom a fekete nejlonharisnyámmal és a tapadós farmerommal.

Nos, ez miért nem annak a felelőssége, aki házas de ennek ellenére erőszakosodás határán mozogva zaklatja a kolléganőjét, akit egyébként lenéz emberileg?

2020. febr. 5. 16:56
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
0%
Én azt értem kérdező, de miért nem álltál meg itt ? Vagy az nem vezetett azonnal eredményre ?
2020. febr. 5. 18:20
 42/52 A kérdező kommentje:

Azért, mert úgy gondoltam, hogy a feleségének van a legnagyobb köze ahhoz, hogy mit csinál, hogyan gyalázza a házasságukat. Én is szeretném, hogy szóljanak nekem ilyen helyzetben.

Amúgy pedig az ír le téged, aki csak akar, pont eleget villantottál.

2020. febr. 5. 18:21
 43/52 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen részletek hiányoznak a történetből, lényeges részletek. Én objektivitás párti vagyok. Objektív választ csak úgy lehet adni ha minden részletet tud az ember.
2020. febr. 5. 18:22
 44/52 A kérdező kommentje:
Milyen részlet hiányzik még neked? :D
2020. febr. 5. 18:23
 45/52 A kérdező kommentje:
Nem talált. Nekem nem kell megerősítés, azt teszem, amit jónak látok, és azt, amit én is szeretnék megkapni mástól adott esetben.
2020. febr. 5. 18:26
 46/52 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező! Nagyon is jól tetted! És az ilyen 40es kapuzárásos kollégákat meg az 51%os társukat felejtsd is el. Engedd el a füled mellett ezeket. Teljesen rendben van az igazságérzeted,a nők 99%a szeretné tudni, ha a férje a munkahelyen idiótát csinál magából olyan szinten, hogy kirúgják.
2020. febr. 5. 18:30
 47/52 anonim ***** válasza:
0%
Nah látjuk ugye kinek a válaszát törölték...:)
2020. febr. 5. 18:40
 48/52 A kérdező kommentje:
Milyen "kár", hogy ettől egy szemernyi igazad nem lesz. :)
2020. febr. 5. 18:41
 49/52 anonim ***** válasza:
7%
Persze ráhagyom :)
2020. febr. 5. 18:59
 50/52 anonim ***** válasza:
5%

Arra számíthatsz, hogy a férfiak szemében ezzel nem emelkedett az elismertséged, és a házas kollégád ott fog keresztbe tenni ahol csak tud. A volt barátnőm hasonló helyzetbe volt mint te, csak őt a közvetlen főnöke környékezte meg, borítékolható volt, hogy sokáig nem fog ott dolgozni.

Ha a házas kollégád régi bútordarab a cégnél, akkor nem fogsz sokáig ott dolgozni, mert egy ilyen eset után valakinek menni kell és nem feltétlenül azt dobják ki aki valójában hibázott.

41F

2020. febr. 5. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!