Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy akit szeretőnek szán egy foglalt férfi, az valami ürítőlyuknak való alja nő?
Egy házas kollégám fűzött, zaklatott hónapokon át, mire végül megelégeltem és bemártottam a munkahelyen és a feleségénél is. Félreértés ne essék, nem vállaltam a szerető szerepet, nem volt köztünk semmi.
De persze kiakadt, hogy huszonéves kis liba létemre hogy merem borítani a házasságát és a családi életét és miért nem tudom tartani a számat. Csomóan egyet is értenek vele, sajnálják nagyon, hogy egy ürítőlyuk miatt lett tönkretéve egy 15 éves kapcsolat és emiatt nő fel a gyerek csonka családban. Azzal érvelt, hogy ő nagyon bán mindent, és sokkal többet jelent neki a család, én csak egy kis szórakozás lettem volna, mert izgatom a fekete nejlonharisnyámmal és a tapadós farmerommal.
Nos, ez miért nem annak a felelőssége, aki házas de ennek ellenére erőszakosodás határán mozogva zaklatja a kolléganőjét, akit egyébként lenéz emberileg?
Na szóval magától megoldódott volna a gond, de te rátettél egy lapáttal. Csak ennyit akartam kihozni belőle.
Csak fényt próbáltam itt vinni a fejekbe.
"Szerinted az a férfi,aki munkahelyen képes ilyen undorítóan viselkedni az otthon a 4 fal között hogy viselkedik?"
Ott a pont!
Szerintem ez a megoldás. Akárhány ilyen lesz még az életemben (remélem nem lesz), ezt fogom tenni.
51%-os! Benyúlni valakinek a szoknyája alá akarata ellenére az nem erőszak? Követni a szobájába miután 20 elmondta, hogy ne az nem erőszak?
Akkor légyszíves fejtsd ki nekünk,hogy mi az erőszak szerinted. Vagy ezek szerinted csak poénkodások voltak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!