Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan, hogy akit szeretőnek szán egy foglalt férfi, az valami ürítőlyuknak való alja nő?
Egy házas kollégám fűzött, zaklatott hónapokon át, mire végül megelégeltem és bemártottam a munkahelyen és a feleségénél is. Félreértés ne essék, nem vállaltam a szerető szerepet, nem volt köztünk semmi.
De persze kiakadt, hogy huszonéves kis liba létemre hogy merem borítani a házasságát és a családi életét és miért nem tudom tartani a számat. Csomóan egyet is értenek vele, sajnálják nagyon, hogy egy ürítőlyuk miatt lett tönkretéve egy 15 éves kapcsolat és emiatt nő fel a gyerek csonka családban. Azzal érvelt, hogy ő nagyon bán mindent, és sokkal többet jelent neki a család, én csak egy kis szórakozás lettem volna, mert izgatom a fekete nejlonharisnyámmal és a tapadós farmerommal.
Nos, ez miért nem annak a felelőssége, aki házas de ennek ellenére erőszakosodás határán mozogva zaklatja a kolléganőjét, akit egyébként lenéz emberileg?
Mi a @ ??? Még jó hogy ki nem találod hogy a kérdező a hibás!??? :DD
Mintaapuci bepróbálta a 20on éves csini kislányt, az gondolom többször elutasította, a gyökér meg csak nyomult a kiscsaj meg felnyomta. Ennyi.
Mitől lenne Ő a hibás? Fejtsd már ki kérlek.
Ugye még véletlen sem a házas pasi az, aki asszonyka mellett dugta volna a kiscsajt???
Te is ilyen mintaférj vagy? !
:DD
És ha igen?
A férfi magánélete nem tartozik a kérdezőre. Abba nincsen joga beleszólni, neadj isten mint most is, felborítani azt. Fogalmatok sincsen róla mit fog átélni az a gyerek. Nemtudom hány éves, de az anya most hazudhat nemi, mert nyilván nem fogja elmondani nemi, mert ha annyira kicsi nem is érti. Aztán makd az lesz anya miért hazudott... és a többi.
Megcsináltad most a nagy szrt kérdező, ahelyett hogy világosan elmondod neki hogy figyelj, nem. Ha nem fejezed be tálalok.
Nem, te fogtad magad és borítottál ettől most te lettél a királykisasszony.
Fától nem látjátok az erdőt, hogy ez milyen folyamatokat indít el, amivel nem csak a férfinek ártotok.
Miért nem lehetett ugy lepattintani, hogy menjen másra, és ezt a piszkosmunkát majd más elintézi?
Te 51%-os... komolyan nem akarod érteni?
Vagy neked eddig terjed a szövegértés?!
A kiscsaj elmondta, hogy NEM. És a pasi erőszakosan nyomult.
A tetteiért pedig MINDENKI vállalja a felelősséget.
Te amúgy miről beszélsz? Mindenki fogadja el hogy mintaapuci olyan kedvében van hogy megdugna egy 20on éves lányt anyuci mellett??? Csak mert van egy gyereke??? És az felmentést ad mindenre!???
Milyen magánélet b+ ????
Onnantól NINCS magánélet, hogy az elutasítás után is nyomult....
Istenem komolyan... :/ Sírjak vagy nevessek....
De igen, írtam.
De elmondom bővebben: Konkrétan részegen a szoknyám alá nyúlt, és a szálláson a szobám ajtajáig jött velem, pedig vagy 10x mondtam neki, hogy megyek aludni, nem akarom, hogy jöjjön a szobámba, nem akarok tőle semmit. Ő játszadozásnak fogta fel, és csak azt hajtogatta, hogy őt akartam piros szoknyával ingerelni, mert egyszer említette az ebédlőben, hogy imádja.
De ha az eset nem történt volna meg, akkor is mégis hogy képzelnéd azt, hogy egy ilyen alak nem adja át a gyerekének a mocsadék világnézetét? Vagy ha nem ez történik, akkor nem okoz frusztrációkat?
Mégis mi a keresnivalója egy olyan családban, amit nem tisztel, nem szeret, és állítása szerint egy kis buta ribizli suncijáért kockáztat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!