Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják sokan, hogy akit szeretőnek szán egy foglalt férfi, az valami ürítőlyuknak való alja nő?

Figyelt kérdés

Egy házas kollégám fűzött, zaklatott hónapokon át, mire végül megelégeltem és bemártottam a munkahelyen és a feleségénél is. Félreértés ne essék, nem vállaltam a szerető szerepet, nem volt köztünk semmi.

De persze kiakadt, hogy huszonéves kis liba létemre hogy merem borítani a házasságát és a családi életét és miért nem tudom tartani a számat. Csomóan egyet is értenek vele, sajnálják nagyon, hogy egy ürítőlyuk miatt lett tönkretéve egy 15 éves kapcsolat és emiatt nő fel a gyerek csonka családban. Azzal érvelt, hogy ő nagyon bán mindent, és sokkal többet jelent neki a család, én csak egy kis szórakozás lettem volna, mert izgatom a fekete nejlonharisnyámmal és a tapadós farmerommal.

Nos, ez miért nem annak a felelőssége, aki házas de ennek ellenére erőszakosodás határán mozogva zaklatja a kolléganőjét, akit egyébként lenéz emberileg?

2020. febr. 5. 16:56
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

"igen felmentést ad". :D Az igen...

Nem kommentálom mit gondolok rólad (is) .

2020. febr. 5. 17:38
 22/52 anonim ***** válasza:
0%
Mert most őszintén, ki érzi itt magát, meg mi jogon inkább felhatalmazottnak hogy büntessen?
2020. febr. 5. 17:39
 23/52 anonim ***** válasza:
0%
Senkit nem érdekel hogy ki mit gondol egy anonim oldalon.
2020. febr. 5. 17:40
 24/52 A kérdező kommentje:

Nem büntetés, hanem igazságtétel. Attól, hogy csinált egy gyereket, még nem szabad mindent neki, és nehogy még neki álljon feljebb és én legyek a r.ibanc, akit lenéz.

De ez másodlagos, a felesége és a kisfia is ennél jobbat érdemel.

2020. febr. 5. 17:41
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
#16 Akkor mondd meg, hogy mit tegyen egy nő, amikor szóval nem tudja megértetni egy férfivel, hogy nem akar semmit. Te mit éreznél, ha egy nálad jóval erősebb ember mászna bele az arcodba nap, mint nap? Tudod te, hogy ez mennyire sz*r érzés? Miért gondolják a férfiak, hogy ezzel elérik a céljukat, milyen emberek ezek egyáltalán? De persze a kérdező a hibás... Mint mindig, most is a nő...
2020. febr. 5. 17:43
 26/52 anonim ***** válasza:
0%
Abban mi az igazság, hogy most így a család átállt a közös kasszáról a gyerektartásra ? Sok fejtörést okoztál anyának.
2020. febr. 5. 17:44
 27/52 A kérdező kommentje:
Az erőszakoskodós esetnél tiszta erőből becsaptam az ajtót a 20. NEM után. Utána való hétfőn a munkahelyen megint kezdte, félrehívogatott és búgott, hogy bocsássak meg, csak sokat ivott, és ellenállhatatlanul szexi vagyok.
2020. febr. 5. 17:45
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez az 51%-os valami elmebeteg troll...most már tuti...
2020. febr. 5. 17:47
 29/52 anonim ***** válasza:
0%
Akkor szól a “nő” a főnöknek, vagy a HR-nek, hogy zaklatják. Hidd e célravezető. Ezzel most lett egy fix haragosa, olajat öntött a tűzre. Honnan tudjuk hogy mostmár hogy nincs a képben a család, leáll a zaklatással, és valódi zaklatás lesz belőle?
2020. febr. 5. 17:47
 30/52 A kérdező kommentje:

Mert eddig nem volt valós? :D

Egyébként a HR volt az első, azóta ki is rúgták, és én pedig önszántamból megyek el innen, már csak 3 hetet kell kibírni.

2020. febr. 5. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!