Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állhatnék bosszút a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állhatnék bosszút a nárcisztikus exemen?

Figyelt kérdés
Sokat ártott nekem, leépítette teljesen az önbizalmam is. Viszont ő már megtalálta a boldogságot egy másik nő mellett. Így én vesztesként kerültem ki, nem sikerült semmiben se jobbnak lennem, mint amilyen ő. Aki nem tudja mi az a nárcizmus, az inkább ne írjon ide.
2020. febr. 4. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb "bosszú", ha ignorálod, hidd el.

Nekem igaz, nem volt ilyen pasim, de van ilyen gyökér a rokonságomban. Egyszerűen lesz...rom, levegőnek nézem. Szerintem ez bosszantja a legjobban.

2020. febr. 4. 16:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a bosszút, az élet elrendez mindent.
2020. febr. 4. 16:56
 13/18 anonim ***** válasza:
84%

Csatlakozom azokhoz, akik azt tanácsolják, hogy ne forralj bosszút. Ő röhögni fog rajta, hiszen semmibe sem veszi majd, Te pedig megjárhatsz. Mit is találhatnál ki bosszúként: Kilyukasztod az autója gumiját, kiengeded belőle a szelet, bevered a szélvédőket, verőlegényeket fogadsz, ellopatod az autóját?

Mindezt kinyomozhatják és lebuksz, rajta vesztesz.

Inkább felejtsd el és tanulj az esetből.

Ffi.

2020. febr. 4. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a bosszúállásos gondolkodás nagyon gyerekes.Ne àllj bosszút sehogy.
2020. febr. 4. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
öntsd le fékfolyadékkal véges végig az autóját. Tuti szép lesz utána.
2020. febr. 4. 21:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Keress ra erre: titkos tanacsok noknek :)
2020. febr. 8. 10:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy dologgal tudsz neki szar érzést okozni: ha látja, hogy nélküle is boldog vagy, új pasid van, jól nézel ki.
2020. febr. 8. 10:58
 18/18 anonim válasza:

Hi mindenki itt !

4/17 - a nárci nem szarja le , mit csinál az exe , ellenkezőleg még mindig függ tőle

7/17 - " ahogyan ír róla " csak azért van mert nem tudja valószínűleg mi a nárcisztikus személyiségzavar pontosan.

A nárcisztikus új forrásával kapcsolatban tényleg azt a látszatot kelti hogy boldog vele , de ez is csak az exről szól , ugyanis hatást akar gyakorolni rá , mivel nem képes elviselni hogy az exnek nélküle is van élete ;)

Az NPD nem érez az új forrása iránt sem semmit , valódi érzései csak kizárólag önmagával szemben vannak !!! Ez nagyon fontos

És soha nem boldog , csak " éhes " , mohó, kontrollfüggő ...minden ami kifelé látszik , az meg a színház , hogy forrásokhoz jusson

2023. márc. 21. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!