Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állhatnék bosszút a nárcisztikus exemen?
Ugyanez a kérdés volt már kiírva nemrég. Most sem ajánlok mást, mint ott:
Felejtsd el ezt az embert, keress új társat (most jobban válogassad meg) és legyél boldog. Majd bosszankodik ez a segg amikor látja, hogy milyen jól megvagy nélküle.
Két dologra gondolj:
1. Egy nárcisztikus ember soha nem igazán boldog valaki mellett. Önmagát imádja és kész.
2 Kutyából nem lesz szalonna, tehát szegény utódodat is ki fogja csinálni.
Örülj, hogy megszabadultál!
Egy sorstárs
Sem a párkapcsolat, sem a szakítás nem verseny, és főleg nem harc!
Felejtsd el, tanulj belőle, hogy legközelebb ne kerülj ilyen helyzetbe.
Neki hízelegsz azzal, hogy bosszút akarsz állni - még mindig ő van a fejedben, bizonyos értelemben érte küzdesz (a figyelméért, hogy észrevegyen - az, hogy ezzel te bosszút akarsz, az nem fontos)
Az a legjobb, ha elfelejted, és törekedsz a boldog, sikeres életre.
Ha most keresel egy olyan partnert, aki jól néz ki, jól keres, de pusztán a "győzelemért" és nem önmagadért, akkor mi az egész értelme?
Ha valóban nárcisztikus, akkor teszed a legjobbat, ha nem törődsz vele, mert a nárcikat a dráma élteti. A saját fontosságának a tudatát erősíted, ha bármiféle bosszúba kezdesz. Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy nem törődsz vele, rá se tojsz. Ha igazi nárci ez az ért zavarni fogja. Mondjuk nem biztos, hogy az, főleg ahogy te írsz: "Viszont ő már megtalálta a boldogságot egy másik nő mellett. Így én vesztesként kerültem ki, nem sikerült semmiben se jobbnak lennem, mint amilyen ő. "
Ez alapján te is lehetsz nárcisztikus, már bocs. Miért is kell neked jobbnak lenni mint ő? Van baj nálad is rendesen.
A nárcisztikusat divat lett használni minden gyökérre.
Leírom az én esetem, okulj:
az első komoly kapcsolatom, a férfi aki elvette a szüzességemet, aki az első volt és ő hajtott rám, ő járt utánam, hogy összejöjjünk....na kiderült másfél után, hogy megcsal. Már közben is szépen lassan építette le az önbizalmamat. Én is nagyon hülye voltam, de eleve kevés önbizalmam volt, első volt, örültem neki, hogy van valakim. Aztán kiderült, hogy jó ideje megcsal közös társaságbeli nővel, buli közben buktak le végleg, ott lassúztak csókolóztak azt hitték elmentem.
Még neki állt feljebb.
Ronda szakítás volt. Ő végül együtt maradt a csajjal, akivel csalt, szerelmes volt belé, már régóta, mint kiderült.
Utána én is bosszún forraltam a fejem, egyszer felhívtam, és lehordtam őket mindennek. Le sem szarta.
Aztán amikor fél évre rá összejöttem egy normális, helyes férfival, közös baráttól megtudta és hívogatni kezdett. Teljesen kikészült attól, hogy én találtam egy normális férfit. A munkáját kérdezgette, meg hogy milyen autója van (komolyan).
Utána még hívogatott, írt, de nem reagáltam rá.
Tehát igaza van az előző válaszolóknak. Éld az életed és ne neki szentelj figyelmet.
A legjobb bosszú,ha látja, hogy boldog vagy. Na az fáj neki kemènyen.
Már nem tud irányítani. Nincs zád hatással.
De sosem fog padlóra kerülni. Azt be is várd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!