Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha már undorodom a férfiaktól?
Ha minden pasid átvert akkor nem lehet benned van a hiba? Rosszul választasz. Ne külső alapjàn válassz, na azt nézd mit mond hanem mit tesz és a belső legyen a döntő.
2020. jan. 31. 11:38
Mondjuk esetleg ne éld bele magad rögtön az elejétől kezdve és ne adj bele mindent egy kapcsolatba csak akkor ha már kialakult egy olyan bizalom amikor úgy érzed megteheted. A kapcsolatot is fejleszteni kell nem pedig beleugrani, csak annak élni aztán meg koppani. Sőt, az is lehet, hogy pont azért lettél átverve mert hirtelen sokat adtál magadból, sok voltál... ha érted mire gondolok.
Persze ezt ismeretlenül írom, nem tudom mi volt, csupán egy gondolat de hátha van benne pici igazság.
2020. jan. 31. 11:40
Jesszusom tízeske, nincs elég baja az embereknek, miért biztatsz bárkit arra hogy jól csapjon be másokat, úristen.
2020. jan. 31. 11:40
"Ne külső alapjàn válassz,"
A szép emberek általában hűségesebbek, kitartóbbak, a csúnyák akarnak ugrabugrálni többfelé.
2020. jan. 31. 11:42
Nanana...én még nem használtalak ki!
2020. jan. 31. 11:44
Az baj ezzel, hogy a normális pasik hamar megérzik, hogy milyen véleménnyel vagy róluk és inkább elkerülnek. Te szívesen lennél olyan társaságban, ahol eleve rossznak tartanak? Ez öngerjesztő folyamat. Minél inkább utálod őket, annál inkább olyat fogsz majd ki, aki bebizonyítja neked az összes félelmedet.
13-nak 10 vagyok: mondom, kezdje velem, nincs mit vesztenem.
Olyat kell választani, aki ugyanannyit tesz bele mint te. Valószínűleg jóval a szinteden felül válogatsz ha ennyien faképnél hagynak.
2020. jan. 31. 12:04
Nekem is elegen van most , de az túlzás , hogy undorodom.
Lehetőségem sincs kapcsolatra , ez egy pár hónapig még így is lesz. Ezt pedig most abszolút nem is bánom.
Talán adj magadnak időt.
2020. jan. 31. 12:04
Esetleg ne a 2-3 polccal feletted lévő jópalikra hajts, avagy átlagpitsaként ne képzeld magad hercegnőnek, akinek jár az atomkan. A saját szintedről válassz, és mindjárt hűségesebb lesz a barátod, ha nem kap bármikor mind a tíz ujjára egy tucat nálad jobb nőt.
2020. jan. 31. 12:12
Kapcsolódó kérdések: