Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerülök újra és újra szexkapcsolat státuszba?
Figyelt kérdés
Mint egy kib@**ott forgatókönyv lenne. Ismerkedés, randik, később szex. Majd nem tart semerre stagnál, megmarad jó időtöltésnek. Mielőtt elkezdenétek, hogy buta, unalmas, rossz személyiségem van közlöm, hogy egyik sem állja meg a helyét.2020. jan. 30. 23:50
1/14 anonim válasza:
Mert könnyen adod magad fiam/lányom.
2/14 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, volt aki fél évig tepert, rohadtul nem ez a meghatározó!
2020. jan. 31. 00:03
3/14 anonim válasza:
Sok pasi erre vagyik mostanaban... rajottek h szexelhetnek egyszerre tobb lannyal halalnyugodtan es semmi kozunk nincs hozza, ha ilyenbe belemegyunk. Nekik ez full kemenyelmes es jo
4/14 anonim válasza:
Kommunikáció hiány, mint mindig. Mindennek ez az oka.
6/14 anonim válasza:
Valamiért olyan partnereket választasz akik nem akarnak többet, valamiért őket vonzód, picit lehet változtatni kellene az érdeklődési körödön
7/14 anonim válasza:
Szerintem is kommunikáció. Meg gondolom nem tudod hamar kiismerni a másik felet.
8/14 anonim válasza:
Szia! En igaz nem szexkapcsolatba keveredek, de ugyanugy ugyanazokat a jellemu pasikat kapom. Nos nem tudom mennyire hiszel bizonyos dolgokban de szerintem az elet nem fekete vagy feher. Nem tudok neked racionalis kezzel foghato magyarazatot adni, de en rajottem valamire. Mindenkinek tanulni kell az eletbe, mindenkinek vannak erosebb en gyengebb teruletei. Legyen szo munkarol, kapcsolatokrol. Gondolom neked rendben van a munka vagy suli. Viszont a kapcsolataid nem jok. Ez azert van, mert az elet tanitani akar, es eddig nem tanultad meg azt amig meg kell. Elmeselem a tortenetem hatha megerted mire probalok jutni. En az a fajta ember vagyok, aki a vegletekig elmegy, konyorog, nem all ki magaert, felek hogy egyedul maradok, mar mar megalazkodok. 4 ugyanolyan jellemu pasit kaptam. Mind atvert, megalazott. Turtem es meg en konyorogtem, sose szakitottam veluk. Majd jott a kovetkezo. Ez ugy hidd el, hogy csak a kulso volt mas, stilusilag, anyagilag egyek voltak. Ugyanaz a szofordulat, szohasznalat, viselkedes. Es egyre kemenyebb szituaciokat kaptam. 4. Mar olyan drasztikus volt, hogy muszaj volt osszeszednem magam es kiallni magamert. Utana leultem es atgondoltam, hogy miert.. hat ezert. Itt tanultam meg, hogy nem utalhatom magam annyira, hogy elturjek dolgokat es kitartsak olyan mellett akitol tobb negativat kapok mint pozitivat. Bocsi hogy ha ossze visszairtam, de telefonrol irtam es nem igazan figyeltem. De remelem kicsit sikerul megerteni. Nezd vegig ezeket a kapcsolataid, hol csuszott felre, mit tehettel volna maskepp, ONMAGADBA KERESD! Ezek a fiuk csak egy eszkozok amik tanitanak. Az okot keresd meg, de ezt csak te tudhatod, hiszen magadnal senki sem ismer jobban. Nehez belatni a hibaid es sokszor az ordog a reszletekben rejlik. Rafogsz jonni elobb utobb, mert az elettol addig fogod kapni. Viszont ha rajossz es maskepp fogsz cselekedni, kialltad a probat! :) nekem azota megvaltozott minden! Most jelenleg baratnom van benne egy ugyan ilyenbe.. keresi o is :) sok sikert!
9/14 anonim válasza:
Fektesd le a hatarokat! Szurd meg h olyanokkal talalkozz akik szinten komolyat akarnak!
Lehet valami zavarta benned oket!Vagy nem voltal eleg erdekes nekik.
10/14 anonim válasza:
Mert olyanokat fogtál ki, akik erre mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!