Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat lényege az, hogy tetszik, de nem vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Pl azért mennek bele a csak szexkapcsolatba, mert csak vonzódás van, mert a másik esztétikus? De beleszeretni nem tudtok?2020. jan. 30. 13:50
1/9 anonim válasza:
Attól függ nő vagy férfi vagy, más megközelítés.
2/9 anonim válasza:
Is.
Meg az is, ha pl. házas vagyok, de kell más is.
Vagy csak kell néha valaki.
3/9 anonim válasza:
Nekem az a szexkapcsolat lényege, hogy tetszik, vonzó, de a személyisége miatt sosem tudnék beleszeretni + nem akarok kapcsolatot, nem akarok társat magam mellé, csak valakit, aki néha kielégíti a szükségleteim anélkül, hogy egyéjszakásokra fanyalodjak. Nekem ez a hozzáállásom (nő).
4/9 anonim válasza:
Nem. Az, hogy legyen kit dugni, kötelezettségtől mentesen. Az alap, hogy a kinézete üsse meg a szintet, hogy le tudjunk vele feküdni.
5/9 anonim válasza:
Nem, a szexkapcsolat lényege, hogy akkor is kénytelen vagy szőrteleníteni rendszeresen, akikor nincs párod.
6/9 anonim válasza:
Nem! Pont hogy azokkal vagyunk szexkapcsolatban akiket NEM VÁLLALUNK FEL! Ronda, duci és/vagy ostoba... stb! Ha nagyjából stimmel valaki(csak néhány nem vészes hibája van) azzal járni szoktunk.
7/9 A kérdező kommentje:
6. Te csúnya emberekkel szexelsz?
2020. jan. 30. 15:12
8/9 anonim válasza:
A szexkapcsolat lényege az, hogy kinéz úgy, hogy arra már fel tudsz izgulni, de mondjuk olyan buta, hogy nem mernèd hazavinni bemutatni. Vagy épp akkor egyikőtök sem akar kapcsolatot, vagy hasonló. A "Tetszik, de nem vagyok szerelmes" című sztoriból nekem személy szerint kapcsolatom lett, mert azt hittem, hogy meg fogom tudni szeretni, de kiderült, hogy egy olyan bamba, buta, anyàmasszonykatonàja, hogy az ilyen pasi nem, hogy kapcsolatra, de még szexkapcsolatra sem jó. Nyilván el is hagytam.
9/9 anonim válasza:
El nem hinnéd, hányan dugnak csúnya emberrel csak hogy dugjanak valakivel. Négy fal közt marad. Mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!