Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiba vagyok szerelmes. Mit tegyek?
Sziasztok! Van a szomszédunkban egy jó kiállású 30-as évei elején járó férfi . Néha szoktunk beszélgetni. Elhülyéskedünk ,jófejkedik és célzásokat tesz rá hogy tetszem neki. Néha viszont mintha meg sem látna szinte levegőnek néz. Viszont van neki felesége 1 éve(ha jól tudom a párjával 2éve vannak együtt). Félreértés ne essék nem akarom szétdúlni a házasságát,csak nem értem miért viselkedik így velem? Szerintetek? Nekem nagyon tetszik és egyre többet gondolok rá :(
Egy 24 éves nő.
Mert ferfi. Ha csak neha tez celzasokat az edeskeves, nalunk pl. a munkahelyemen a fiuk (22-32 kozott) mindig "udvarolgatnak" nekem es a tobbi kolleginanak, ketertelmu es / vagy hizelgo megjegyzesekkel. Ebbe nem kell belelatni semmit, ha ahogy irod maskor meg levegonek nez.
Egyebkent meg ne adj alkalmat ra, nem kell hulyulni meg cicazni vele mert valakinek fajni fog es lehet hogy Te leszel az.
Te még a leirásod alapján elég gyerek vagy.
Ha bunkón viselkedne az jobb lenne?
"nem értem miért viselkedik igy velem?".
Te viselkedsz vele igy , meg bele akarod gondolni hogy téged meg akar döngetni, mert az tetszene neked, csak az tetszene .
"Nős férfiba vagyok szerelmes."
Akkor miért kened az egészet a pasasra??!
Azért mert kénytelen szóba állni veled mint szomszéd?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!