Nálatok volt már olyan, hogy a gyereketeknek/testvéreteknek szóló szerelmes levelet találtatok a postaládában?
Nagyon ritkán, de előfordul, hogy a kishúgom kap szerelmes levelet... Nos, egyszer sem néztem még meg, mert hát neki küldték, nem nekem.
Meg hát már rég kinőttem ebből a kíváncsiskodó korszakból.
25/F
Olyan volt, hogy a gyerekem/testvérem LEVELET kapott, de hogy mi van benne, azt nem tudom, mert nem nekem jött.
Ha a gyerekem/testvérem levelet kap, akkor odaadom neki.
Nem értem, mi a kérdés értelme?
Egyszer sem olvastam el, ne értsetek félre. Amit neki küldtek azaz övé, nem az enyém. Mindig oda adom neki.
Csak most elgondolkoztam azon, hogy vajon mások vannak-e olyan szemetek, hogy elolvassák és ezért írtam ki a kérdést... De köszönöm mindenkinek! :)
Nekünk a szüleink szinte belénk verték ha valakinek küldeménye jött akár levél, akár csomag azt nem illik kinyitni a címzett személy tudta és beleegyezése nélkül. Én húgom nagyon sok szerelmes levelet kapott még tini korában amikor még nem nagyon volt elterjedve a facebook, meg hogy mindenki a telefonját nyomkodja állandóan.
Egyébként lehetett a borítékon látni hogy tuti szerelmes levél vagy ahhoz hasonlóról van szó így egyértelmű volt, meg a húgom alapból dicsekedett vele.
"A kérdező kommentje:
#2, És honnan tudod, hogy az szerelmes levél, ha nem olvasod el? :D"
Most tértem ide, tehát kívülállóként kérdezem: A 2-es válaszolót miért is vonod kérdőre, amikor a fő kérdésedben pont ez szerepel?! Te honnan tudod, hogy szerelmes levél? Amúgy meg nem mindegy? Örülj, hogy udvarolnak neki. Ez még nem bűn.
8-as! 16 év alattiét elolvasnád? Hát nem semmi vagy! Remélem, még csámcsogsz is a szívecskéken.
Engem is úgy neveltek, hogy más levelét sosem bonjuk ki. A szerelmes levelezés egyébként is ritka manapság, a neten intézik a tinik a dolgaikat.
Viszont anno az én leveleimet sosem bontották fel a szüleim, akárhány éves voltam. Ez oda-vissza működött.
Most, hogy a nagylányom lakcím szerint ide van bejelentve, de külföldön lakik-dolgozik, ha levele érkezik, mindig felhívom messengeren, elmondom, hogy ki a feladó, fontos-e, felbontsam-e. Magamtól sosem bontok fel semmilyen levelet, ha hivatalos, akkor sem. Manapság pedig már csak ilyenek jönnek, mivel mint már írtam, ezt a virtuális világban intézik a tinik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!