Melyik a kedvenc tiniknek szóló könyvetek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Igazi jó vicces romantikus könyveket szeretnék.Melyik a kedvenc ilyen könyvetek és miért ez?A válaszokat köszi2017. febr. 12. 21:22
1/10 anonim válasza:
Nekem a Szent Johanna Gimi, méghozzá azért mert az írónő tökéletesen mutatja be, hogy milyen a középiskolás élet. Nagyon sokat lehet rajta nevetni, a karakterek tökéletesen ki vannak dolgozva, a történések pedig borzalmasan jók. Van benne bánat, szerelem, vicc:minden ami egy jó könyvhöz kell. Nagyon szeretem ezt a könyvet, egyszerűen letehetetlen!
2/10 anonim válasza:
Diana Wynne Jones: Palota sorozata - tényleg remekül megírt külön álló regények, amibem nem a tininyál meg a menőség a főszempont.
3/10 anonim válasza:
Leiner Laurától a Bexi sorozat az egyik nagy kedvencem. Nemsokára jelenik meg az utolsó(aza hatodik) kötete. Vicces,humoros, jó a történet és a szereplők is érdekesek benne. Én csak ajánlani tutom!
4/10 anonim válasza:
A kedvenc könyvem Gregory Hughes - A holdat az égről.. ő is beleesik a kategóriába, habár teljesen más a megszokottaknál, de adok tipikusabbat:
A Balla Adrienn sorozat. :)
Nem igazán romantikus, de nekem bejön.
Ilyen iskolában nyomozós dolog a gimiben.
Meg szerintem a Jók és rosszak iskolája sem lehet rossz, bár még csak most fogom olvasni.
Ja, és a Rubinvörös, Zafírkék, Smaragzöld sorozatról is sok jót hallottam, habár most az egész sorozat címe nem jut eszembe.
5/10 anonim válasza:
The DUFF, Flat Out Love, mostanában ezeket olvastam, amire illik a leírásod. Általában nem ilyen könyveket olvasok, de ezeket nagyon ajánlom, szórakoztatóak. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat nekem is a kedvenc könyvem az Szjg de a Bexit is imádom a többit pedig lehet hogy elolvasom ha jut még eszetekbe nyugodtan írjatok
2017. febr. 13. 20:48
7/10 anonim válasza:
Holly Smale: A lány, akit soha senki nem vett észre :)
9/10 Nagyzsófia92 válasza:
Molnár Tóni: Tépődések
Nekem azért ez a kedvencem, mert szerintem mély gondolatokat vet fel, és mély kérdéseket feszeget.
10/10 anonim válasza:
Amit eddig mondtak: Bexi, Holly Smale
Más: soha de soha, ég veled, minden minden, álomgyár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!