Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiba vagyok szerelmes. Mit tegyek?
Sziasztok! Van a szomszédunkban egy jó kiállású 30-as évei elején járó férfi . Néha szoktunk beszélgetni. Elhülyéskedünk ,jófejkedik és célzásokat tesz rá hogy tetszem neki. Néha viszont mintha meg sem látna szinte levegőnek néz. Viszont van neki felesége 1 éve(ha jól tudom a párjával 2éve vannak együtt). Félreértés ne essék nem akarom szétdúlni a házasságát,csak nem értem miért viselkedik így velem? Szerintetek? Nekem nagyon tetszik és egyre többet gondolok rá :(
Egy 24 éves nő.
Nem kell elítélni kapásból a kérdezőt! Én is kerültem már ilyen helyzetbe, ráadásul mindkettőnknek volt családja. Erre mondják, hogy a szívnek nem lehet parancsolni. Ha szerelmes lettél, az gáz. Nehéz lesz kikeveredni belőle. Nekem majdnem egy évembe telt, mert minden gondolatom körülötte forgott. Szerelmes lettem, de a családomat választottam. Fel a fejjel!
És igen, kettőn áll a vásár. Megismerkedtem vele neten, eljött hozzám többször is Győrbe, egyszerűen imádtam. Jól megszédített, minden porcikáját szerettem. Sokáig tartott, mire el tudtam felejteni.
Ha magatokba néztek, akik egyből fikázzák a lányt, soha senkivel nem fordult ilyen elő? Nem flörtre gondolok, hanem az őszinte szerelemre. Mert hiába mondja bárki is, nem csak egy életreszóló szerelem létezik, hanem ilyen is. Durva tud lenni. :(
Kérdező, ne legyél naiv, minél előbb próbáld a felejtést, ami így sem lesz könnyű.
Ha van becsületed, nem szeded szét a családot, inkább szenvedj egyedül, jobban jársz, nekem elhiheted! Azóta sem tud egyik a másikról, ez az én titkom marad. Megfogadtam, soha többet... Aki nem ribi, az is belekeveredhet ilyenbe. Nem tudom, emlékszik-e valaki olyan csevegő oldalra, mint a Trefort.net. Egyáltalán nem társkeresős oldal, mégis így alakult.
Köszönöm szépen a pozitív és a negatív véleményeket is.
Lehet tényleg csak bele magyarázom és nem akar semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!