Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha tetszik a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik a lány de nem vagyok belé szerelmes?

Figyelt kérdés
Tetszik, az arca, alakja, jót tudok vele beszélgetni, vicces és az ágyban nagyon jó! Viszont nem vagyok belé szerelmes. A lány viszont többet akar! Én maradnék a szex kapcsolatban. Volt valaki hasonló helyzetben?
2020. jan. 20. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hónap alatt kialakulhat érzelem. Ha ezután sincs semmi, akkor max szeretni tudod.
2020. jan. 20. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Várd meg amíg kiforrja magát ez a kapcsolat. Lehet hogy ő sem szerelmes, ezért akarna többet, hogy megismerjen hogy megszeret e.
2020. jan. 20. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Óriási probléma. Verd bele párszor majd lépj le ahogy a többi. Valószínű kicsit belehal, de hát kit érdekel nem? Ha nem vagy szerelmes akkor nem vagy. Nem tehetsz róla. Remélem valami egybites tyúkba belezűgsz aki palira vesz ugyanígy.
2020. jan. 20. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ebben a helyzetben. Pontosan ugyan úgy ahogy a kérdező írja.

Kihátrált az egészből, jobban mondva a szex kapcsolat felé irányította az egész ismerkedést a férfi, ezért furcsa volt az egész helyzet és éreztem hogy valami nem stimmel... Ki is derült és onnantól kezdve nem foglalkoztam vele. Mondjuk ő sem törte össze magát azért hogy igazán jobban megismerjen hogy ne csak szex kapcsolatot akarjon

2020. jan. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!