Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat degradáló a másik félre nézve?
Nem degradáló. Hacsak nem azt közökte a férfi hogy csak egy szexre használhato ribinek gondol akkor egyedül a TE gondolatod az hogy értéktelen vagy és sérült nőiességű. Nem értem miért lenne degradálo hogy egy szexi, vonzo nőként tekint rád.
Egy dolog lehet degradálo: ha ez neked nem felel meg de belemész mert reménykedsz.
Na várjál, most neked az a degradáló, hogy valakinek nem jössz be??
Nem arról van szó, hogy hazudott arról, hogy ő komoly kapcsolatot szeretne, miközben végig tudta, hogy nem. Hanem arról, hogy ő is annak a reményében kezdett téged megismerni, hogy esetleg komoly dolog lesz belőle, de amikor megismert, rájött, hogy nem illetek össze.
Ebben mégis mi a degradáló?
Teljesen biztos vagyok benne, hogy neked sem jött be minden egyes ember, akivel elkezdtél ismerkedni. Akkor ezek szerint te is degradálóan viselkedtél velük szemben, mert nem estél szerelembe az összessel?
Szerintem igenis megalázó, hogy valaki komolyként indít veled (vagy legalábbis azt adja elő), aztán utána bedobja, hogy amúgy nem kellesz meg emberileg magasról leszar, de ha szétteszed neki, örömmel ürít, ha az neked is megfelel. Ennek semmi értelme.
Számomra gusztustalan egy kapcsolatnak induló valamit lealacsonyítani néhány dugás szintjére. Ha úgy ismerkedik az illető, hogy eleve ezt szeretné, oké, de most komolyan, úgy, hogy a másik beleéli magát egyáltalán abba, hogy emberként lesz kezelve és majd szeretik, majd kiderül, hogy csak használni akarják... Az elég nagy pofon. És jár is érte vissza egy pofon.
"Majd kiderül hogy csak használni aksrják"
Őszintén sajnálom ezt a prűd, viktoriánus mentalitást hogy szex = használat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!