Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinél mit jelent a szexkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél mit jelent a szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

Ezalatt értem azt, hogy a hétköznapokban hogyan, miképp viselkedtek egymással? Mindennap beszéltek egymással vagy csak ha időpontot egyeztettek? Tetszik nektek a helyzet? Meséljetek.

Én is valami ilyesmiben vagyok (???) de a pasika olyan "kipipálva" alapon jelentkezik. Szia, hogy vagy? és ennyi. Időpont sincs egyeztetve, vagy ha igen, akkor azért könyörög, hogy menjek utána a munkahelyére ahol nyugisan együtt lehetünk az íróasztalt támasztva... Oké, nincs okom reklamálni, de értitek... Szexkapcsolat esetén is lehetnek azért igények, nem?

2020. jan. 7. 15:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Nálam leginkább semmit.

Viszont alapvetően ha próbálok is elképzelni bármi "egészségeset" az a vegytiszta szex, mindenféle lelkizés és baráti program nélkül. Ha valaha ilyen helyzetben lennék, csak addig érdekelne a másik, amíg kielégülök és kielégítem. Utána hagyjon békén, ha barát kell, ott vannak a haverjaim, akikkel nem dugok és évek óta szeretnek és ismernek, ha szeretet és törődés kell, akkor meg vállalok hűséget és felelősséget egy kapcsolatért inkább. Akivel csak dugnék, az sosem érdekelne igazán. Az ilyen embereknek sosem lesz hely a szívembem, mert csak póruljárnék... És nem is tartoznánk egymásnak semmivel orgazmuson kívül.

26N

2020. jan. 7. 15:42
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Egy szexkapcsolat az a szexről szól, igényed az ágyban legyen. Egy normális kapcsolatban várhatod a dumcsizást, az összebújást, a randikat, a naphosszat beszélgetést de ez nem az a vonat. Ha pedig ez neked így nem jó akkor hozd fel a pasikának, vagy azt mondja, hogy nem köszi ő nem óhajt ebben elmélyülni és vagy szeded a sátorfádat vagy marad minden így (benne a frusztráló tudattal, hogy te esetleg már többet akarsz) vagy belemegy de kapcsolatot akkor se remélj.
2020. jan. 7. 15:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg szokás beszélni, hogy mik az igények! Ez nem a játszmázásról szól, mondd meg mit szeretnél.
2020. jan. 7. 15:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Nyugi, nyugi, nyugi, nem szeretnék tőle kapcsolatot, semmi. Inkább az zavar, hogy tetteti azt mintha érdekelné őt, h mi van velem, közben meg nem is. Inkább igen, mondja meg a szabályát. Ezt már párszor felhoztam neki, h ez így nem állapot, hogy színleli az érdeklődést, hogy hogy vagyok, közben húz egy strigulát, hogy "oké, kommunikál velem".
2020. jan. 7. 15:46
 5/14 A kérdező kommentje:
Erre mindig egy hatalmas kitérős válasz van... Szóval ott vagyok aztán mintha meg se kérdeztem volna
2020. jan. 7. 15:47
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
Tök mindegy, hogy ki hogy játszik és mit mond. Ezt beszéltétek meg, belementél. Ti így szexeltek és annyi.
2020. jan. 7. 15:50
 7/14 anonim ***** válasza:
18%
Az aki velem leáll szexkapcsolatra, az annyit is ér nekem. Beszélgetek is, de ugye egyáltalán nem érdekel mit mond, csak úgy teszek, mintha érdekelne.
2020. jan. 7. 15:59
 8/14 anonim ***** válasza:
A szabályokat, hogy kinek mi fér bele és mi nem, nektek kettőtöknek kell megbeszélni. Ha ezek az elképzelések nem egyeznek, akkor ne menj bele. Ha a másik elképzelését megalázónak érzed, akkor végképp ne. Nem mindenkinek való a szexkapcsolat.
2020. jan. 7. 16:21
 9/14 anonim ***** válasza:
51%
Nekem azt, hogy összejárunk szexelni és ennyi. Nem beszélgetünk egymással, nem üzengetünk csak ha időpontegyeztetés a cél, nem csinálunk közös programokat.
2020. jan. 7. 16:47
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Nekem tudományos fantasztikum, mert ilyenem sem volt még. Szexmentes kapcsolatom pedig több éve tart, de úgy veszem, hogy ismerkedhetek, ő meg tehet 1 szívességet, mivel ő meg az exével jár össze. Nekem meg nincs exem se, szar ügy.
2020. jan. 7. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!