Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinél mit jelent a szexkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél mit jelent a szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

Ezalatt értem azt, hogy a hétköznapokban hogyan, miképp viselkedtek egymással? Mindennap beszéltek egymással vagy csak ha időpontot egyeztettek? Tetszik nektek a helyzet? Meséljetek.

Én is valami ilyesmiben vagyok (???) de a pasika olyan "kipipálva" alapon jelentkezik. Szia, hogy vagy? és ennyi. Időpont sincs egyeztetve, vagy ha igen, akkor azért könyörög, hogy menjek utána a munkahelyére ahol nyugisan együtt lehetünk az íróasztalt támasztva... Oké, nincs okom reklamálni, de értitek... Szexkapcsolat esetén is lehetnek azért igények, nem?

2020. jan. 7. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kétféle pasitól kétféle definícióját kaptam az általuk elképzelt szexkapcsolatról:

1. Tedd szét a lábad és lehetőleg ne beszélj túl sokat. Ne merészelj felköszönteni a szülinapomon egy üdvözlettel sem, mert ha megteszed, két szavas válasszal leépítelek. Semmi közöd a magánéletemhez és engem sem érdekel, mi van veled. Sosem engedem meg magamnak, hogy szerelmes legyek. Csak szexet akarok. Persze az elején másik arcomat mutatom, lehengerellek, de amint el vagy csábítva és már nem tudsz tenni ellenem, életbe lépnek a fenti szabályok. Ha pedig nem viselkedsz ennek megfelelően, bepillantást engedsz a lelkedbe, vagy csak túl sokat beszélsz, eltűnök, nem kell, hogy rám akaszkodjál, semmi kedvem összetörni a szívedet, mert alapvetően szimpatikus vagy, csak épp nem tudok/nem akarok beléd szerelmes lenni.

2. Nem tudok érzelmek nélkül vadidegen nőkkel szexelni, az egyéjszakás kalandok nem nekem valók. De megállapodni sem akarok és még nem találtam meg azt a nőt, akivel leélném az életem. Addig viszont nagyon jó lennél te. Hűséges leszek és te is legyél hű hozzám, amíg meg nem találom álmaim nőjét. Minden áldott nap felhívlak telefonon és e-mailekkel bombázlak, tudni akarom, mit reggeliztél, hogy érzed magad, mik a problémáid, érdekel a múltad, jelened, jövőd. Ha kell, átbeszélgetek veled egész éjszakákat is. Így olyan érzésem van, mintha lenne egy barátnőm és fel tudok engedni a szexre. Családnak persze nem mutatlak be. Majd lesz egy utolsó randevú, amire elhívlak, de amire már nem megyek el és elfelejtem lemondani, majd rájössz magadtól, hogy nem a vakbelem perforált, csak találkoztam végre Vele. És nem értem, miért is kéne lemondanom a randit, amit én kértem és aminek az időpontját is lefixáltuk, hiszen ez csak szexkapcsolat.

Az a helyzet, hogy az utóbbi sokkal-sokkal veszélyesebb.

2020. jan. 7. 17:58
 12/14 anonim ***** válasza:
37%

Nálam az összeköltözésen kívül bármi belefér.

48Ffi

2020. jan. 7. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem minden belefér csak nem mondjuk ki, hogy egy pár vagyunk, és nem mutatjuk be egymást a környezetünknek.
2020. jan. 7. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Nálam is az a 2 opció van, amit a 11-es leírt.

A 2. esetben szokta a többet akaró fél abba az álomvilágba ringatni magát, hogy mégis megfogta a másikat; csak ő még "fél" meg stb. És szépen pofikára esik.

2020. jan. 8. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!