Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőkkel tulajdonképpen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkkel tulajdonképpen nem szabad őszintének lenni? Ez a tanulság a Norbi esetből?

Figyelt kérdés

Megnéztem a videóját, olyan 80-90% diszlájkolta. A kommentekben pedig szanaszét szedik, anyázzák. Pedig az ég világon semmi mást nem csinált mint őszinte volt. Ha nem így gondolja valaki, akkor csak egyetlen mondatot idézzen, ami nem igaz abban a 2 perces videóban.

Ez is annak a bizonyítéka, hogy a nőkkel nem szabad őszintének lenni, úgy általánosságban sem, és egy konkrét kiszemelt nővel sem? A nőknek egyszerűen hazudni kell, mert ezt várják el?

2020. jan. 21. 18:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nem terveztem kiírni, de ha ez az ára... :D

2020. jan. 21. 18:57
 12/39 anonim ***** válasza:
83%

Azért 48%os mert te se érted a lényeget ahogy a kérdező sem. Majdnem mindegy mit mondasz ha azt jól tálalod. A 60% alatti értékelés nem jelent mást mint hogy bunkó és/vagy troll az illető.

Nem kell hazudni de nem kell parasztnak se lenni. A kettő nem zárja ki egymást. Lehet szépen is megfogalmazni kritikát és lehet úgy is ahogy Norbi tette meg ahogy ez az oldalon szokás.

Nem azzal van a baj hogy azt mondta ha valaki hízik 20-30 kilót már kevésbé lesz kívánatos és ez megölheti a kapcsolatot. Hanem hogy ezt a szülés utáni nőkre hegyezte ki. Engem férfiként amúgy zavarna amennyire faék egyszerűnek állította be a férfiakat. De ez persze nem az én gondom. Amúgy engem az se zavar amit az elhízott nőkről mondott mert ez se rám tartozik.

Viszont az még mindig vicces hogy néhány mondatból milyen felhajtás tud lenni és milyen hamar lesz valakiből csorda vezér. No és hogy mennyire nem látják egyesek a fától az erdőt.

2020. jan. 21. 19:06
 13/39 anonim ***** válasza:
85%

De azt komolyan nem értitek, hogy az őszinteség és a mondandó, a tartalom két külön dolog?

Ha azt mondom, hogy nem akarok gyereket, akkor a gyermeket akaró férfiak nem akarnak majd velem kapcsolatot. Miért? Mert őszinte voltam? Vagy mert másak az elképzeléseink?

Ha te nem akarsz összejönni Kasszandrával, aki őszintén megmondja, hogy te leszel az 500. férfi, aki gumi nélkül beleélvez, akkor miért hagyod ott? Mert őszinte? Vagy mert ribi?

Ha megismersz valakit, akivel haverkodnál, majd őszintén elmondja, hogy viccből kiscicákat kínoz, barátkoznál vele az őszintesége miatt? Vagy neked hazudni kell?

Az őszinteségért nem jár keksz. Az emberek, akik nem csak dugni akarnak, és dugás reményében hazudni, azoknak azért fontos az őszinteség, hogy tudják, összeillenek-e.

Nekem pl. nem azt kell hazudni, hogy a férfi nem akar gyereket. Hanem őszintén ne akarjon. És ha akar, azt is mondja meg őszintén, ne szédítsen dugás reményében.

2020. jan. 21. 19:17
 14/39 anonim ***** válasza:
89%
Jaaaj istenem. A nőkkel igen. Gratulálok :D Amikor meg a pasinak beszólsz hogy 90 kilóból azért lenne mit leadni akkor megy a hiszti.
2020. jan. 21. 19:21
 15/39 anonim ***** válasza:
95%
Én nem tudom, pontosan mit mondott Norbi, de 168 cm 52 kg vagyok szülés után 5 évvel és mégis tönkrement a házasságom és semmi köze nem volt egyikünk külsejének sem ahhoz, hogy tönkrementünk.
2020. jan. 21. 19:33
 16/39 anonim ***** válasza:
24%

"A 60% alatti értékelés nem jelent mást mint hogy bunkó és/vagy troll az illető."

Attól, hogy porcelán tányéron, ezüst evőeszközzel, francia pezsgővel tálalom, attól a szar még szar marad!

Én nem fogok finomkodni, csak azért, hogy 80%-om legyen, egy buta netes oldalon.

2020. jan. 21. 19:38
 17/39 anonim ***** válasza:
40%

Nem mondtam hogy tedd azt. Viszont ne lepődjön meg senki ha azt kapja amit ad. És ne körítsen mellé (köré) népmesét. Tessék elfogadni az ok okozat közti összefüggést és ne fogd/ fogjátok másra. Lásd hazudni kell különben... Hogy a csúnya vagyok magasak az elvárások és egyéb közhelyet már föl se soroljam.

Ha valaki bunkó azzal a többi ember is bunkó lesz. Nem kell senkinek q köz kedvére tenni csak utána nem kell panaszkodni meg szépíteni se.

2020. jan. 21. 20:06
 18/39 anonim ***** válasza:
95%

Nem feltétlenül azzal van a gond amit mondott, hanem főleg azzal, hogy hogyan tette ezt. Minősíthetetlen, tiszteletlen stílusban lealázta az édesanyákat. Mi az, hogy döngölő léptek? Hogy kamagra kell, hogy felálljon a nőre. Meg, hogy a striáktól ocsmány lesz a nő (ahhoz, hogy striák jöjjenek ki nem is kell 20-30 kg-t hízni, elég a rossz genetika és a gyenge kötőszövetek). Gondolhat amit akar, gondolhatja így is, van benne némi igazság de inkább tartsa meg magának amennyiben ebben a stílusban óhajtja kinyilatkoztatni. Unintelligens ember.

Nem az én ingem, 7 kg jött csak fel rám a terhességem alatt, stria 0, teljesen visszajött a “leánykori alakom”, 55 kg vagyok mint a gyerek előtt és jól nézek ki de még nekem is kinyílt a bicska a zsebemben ettől a lealacsonyító, korlátolt és általánosító monológtól. Hogy lehet egy ilyet ország-világ arcába böfögni, részegen a barátaimnak nem mondanék ilyeneket és főleg nem ilyen stílusban.

2020. jan. 21. 20:08
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Norbika szépen elmondta, hogy neki mire áll fel. De ez kit érdekel? Ott van a szép felesége mégis megcsalta.

Akinek ennyire a külső számít csak attól mást ne is várjunk.

Hiába van valakinek bomba teste ha belül nem passzolunk abból szexnél több nem lesz. Viszont ha valakinek nincs bomba teste de belül annyira passzolunk akkor megszeretjük és azáltal, hogy megszerettük már külsőleg is szépnek fogjuk látni.

Míg az első eseteb hiába a bomba test ha egy borzasztó belső van nem fogod megszeretni az illetőt.

Te melyikkel élnél le egy életet?

Na ez a nagy különbség de Norbinak nincs ekkora érzelmi inteligenciája, hogy ezt megértse.

2020. jan. 21. 20:35
 20/39 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon könnyű szidni azt aki nyilvánosan elmondja a véleményét.

Innen erről az oldalról az itt lévő felhasználóknak a 99%-át szintén leszólnák és ócsárolnák ha a véleményüket élőben nyíltan felvállalva elmondaná.

Sok baromságot összehordott. DE! Sok igazságot is. És az igazság része az nagyon fáj...

2020. jan. 21. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!