Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik párkapcsolatból kacsintgatnak kifelé általában milyen nőkkel lépnek félre?
34%-os tuti nem nő, ne higgy neki! Bár szerintem a napnál is világosabb.
Méghogy a szeretet osztható, nem fogy el, mi... Pff Na, engem biztos nem kábítanál ilyen dumával.
Még jó hogy nem nő! Nem szeretnék nőként élni... :-)Viszont ti kedves hölgyek, gondolkozhattok hogy mi jár a férfi eszében nem tudtok férfi aggyal gondolkozni. Én mint férfi meg női aggyal. A kérdés mi is volt??? No válaszolt rá egy férfi. Meg kapta a tutit. Nehiggy neki.. Á hazudtam, vajon miért hazudtam volna. Buta vagy te NŐŐŐő.... Ez az igazság, férfi mondta. Önzetlenül...
"34%-os tuti nem nő, ne higgy neki! Bár szerintem a napnál is világosabb." Vajon mi a világosabb???
A nő miért lép félre??? Ugyan ezért lép félre...
Méghogy a szeretet osztható, nem fogy el, mi... Pff Na, engem biztos nem kábítanál ilyen dumával.
Nem kábítalak.. Nincs szándékomban... de a szeretet elfogy? Mért fogy el zsákban van vagy mi? Ó???? Nem nem fogy el... Az összes barátnőm szeretem akivel eddig eggyütt voltam. És most is szivesen együtt lennék bármelyikkel. Még a hivatásos örömlány barátnőmmel is... Mert volt hivatásos örömlány barátnőm, akiről 2 év után derült ki hogy az volt...
Az tuti ha egy nővel hosszú időre megakarom tartani a nagyon jó barátságot, nem csapom neki a szelet, nem csókolom meg, nem szeretkezek vele. Stb.. Mert az tuti végetvet a barátságnak.
Nálam alap feltétel ha együtt vagyok valakivel nem csalom meg, de nézegetek minden nőt. 16-70 ig. Pláne ha lyukát láthatom... :-) És ezzel minden férfi igy van. Tevepatát is nézzünk.. meg mikor mit. Kellek e még más nőnek.. miegyéb. Olyan fax méregetés.. :-) Ugy se értitek. :-)
A másik csak gazdátlan nővel foglalkozom... :-)
Mellesleg most lépett meg a nőm.. Azt hitte megcsalom... Semmi oka nem volt rá.. Most vadászhatok. Pontosabban mindig a nő vadászik, mert ő enged fel a hátára.. Mellesleg hitetlenkedő nőszemély... Minek olvasol ilyen jellegű gyakori kérdéseket??? Nincs otthon fiú??? Nem szeretsz szeretkezni? Vagy itt fantáziálsz más kapcsolatában. Én betévedtem, de 1 hét nőhiány után elég kanos vagyok... :-D
Nőnek se higgy!!! Pláne barátnődnek. Az csavarja el a fiúd fejét elsőnek... Persze tiszta jószándékból.
Akivel együtt voltam nő, az összes barátnője irigy volt. Jókat szeretkeztünk, nevetgéltünk. A magányos barátnőket meg ette a fene. De jó kedvük van stb..
No ugyhogy ne itt olvasgass. hanem szeretkezz. És a pöcörőt ne gumkesztyűbe fogd... .-9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!