Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első párkapcsolatból házasság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első párkapcsolatból házasság?

Figyelt kérdés
9 éve vagyok a párommal, együtt is élünk. Jó a kapcsolatunk, szóban van a házasság, viszont én kíváncsi típus vagyok és félek, hogy ez később gondot okozhat. Csak vele voltam, mégcsak nem is csókolóztam mással soha. Ti eldobnátok mindent emiatt?
2020. jan. 13. 01:47
 1/5 Fruzs33 ***** válasza:
100%

Miért is ne lehetne összeházasodni első kapcsolatból,kedves kérdező?

Ha még ki akarod magad élni,akkor nem kötelező vele,ezt aláírom.

Ha viszont nem,neked ő kell,akkor nincs miről beszélni.

Kételyeket viszont érzek benned...

Csak gondold végig neked megérné házasság után eldobni mindent 1-2 kalandért.

Úgy látom van mit megbeszélnetek a pároddal.

Én nem dobnám el a kapcsolatom egy pár kalandért,többet ér nekem az,hogy mi már élettársak vagyunk!

2020. jan. 13. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

eléggé undorító vagy! van egy párod akivel 9 éve együtt vagytok tök jó minden a szex és a kommunikáció is erre te azon gondolkodsz mert még nem voltál mással milyen az? ennyi erővel ha kíváncsi típus vagy miért nem próbálsz meg tömény lúgot önteni a pofádba mert még azt sem tapasztaltad hogy milyen érzés ugye?!

az fog gondot okozni amikor ezt a "jó" komoly kapcsolatod teszed tönkre egyetlen csókért mert ez olyan... a másik személlyel valszeg csak pár hónapig fogsz kavarni azt ennyi...

a magadfajta tényleg az egyik legundorítóbb típusú (törvényt és emberi életet nem sértő/veszélyeztető embereken kívül)

2020. jan. 13. 02:17
 3/5 Derwer ***** válasza:
100%

Kicsit hamarabb is rájöhettél volna hogy kíváncsi vagy...

Én is az első barátnőmet vettem feleségül amúgy, és nem érzem azt hogy a jövőben megcsalnám kíváncsiság miatt.

Az lehet hogy kicsit sajnálom, hogy _korábban_ nem jöttem össze mással, mert akkor több tapasztalattal jobban tudnám Kezelni a súrlódásokat... De azt már nem lehet vissza csinálni bármennyi kalanddal se. A jövőbe vetett gondolataimat ez nem befolyásolja.

31F

2020. jan. 13. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén en az ilyen párokat irigylem is picit mert nincs annál szebb ha az elso szerelmeddel vagy nagyooon sokáig.

Szerintem ne tegyél ilyet

2020. jan. 13. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Mi így házasodtunk, sosem merült fel igény arra, hogy mással is legyünk. Éppen azért nem is volt más előtte, mert mindketten arra vártunk, hogy a társunkkal legyünk, a rövid járogatásokkal nem volt kedvünk foglalkozni. Vele az első randin tudtam, hogy működni fog, és tényleg. 16 éve vagyunk együtt, el se tudom képzelni, hogy nélküle legyek.
2020. jan. 13. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!