Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kivennénk a párkapcsolatból a szexet, szerintetek hogyan változtatná meg a társkeresési piacot?
Férfi vagyok. :) Nem arról van szó, hogy ki akarom vonni, a kérdés inkább csak elméleti.
Csak abba gondoltam bele, hogy mi férfiak akkor is megvesznénk e a nőkért.
"Csak abba gondoltam bele, hogy mi férfiak akkor is megvesznénk e a nőkért."
Ez nem férfi-nő dolog. A szex MINDKÉT nemnek éppen ugyan annyira fontos. Egy férfi sem a szex miatt őrül meg a párjáért, ez nagyon kevés ahhoz. Egy normális ember sem a szex miatt akar kapcsolatot és kicsit sem ezért van együtt a párjával. Szóval semmit az ég világon nem változtatna. Max aki éppen csak dugni akar az nem tudna ismerkedni de ennyi.
3#
"Egy férfi sem a szex miatt őrül meg a párjáért"
Abban igazad van, hogy nem csak azért viszont szerintem elsősorban azért. Különben akkor miért nincs a nők felé semmi más elvárás csak hogy legyen szép?
Mivel a kapcsolat alapja nem a szex,így ha tegyük fel egy olyan világban élünk,ahol nem ismerjük a szexet,így ott is ugyan azokon az alapokon maradna meg egy kapcsolat,mint most.
Hisz Általában csak a jó szex miatt nem marad senki túl hosszú távon egy párkapcsolatban,hanem több ok miatt is ragaszkodik az ember a másikhoz,vagy szereti.Így a szex nélküli világban is egyéb tényezők határoznák meg,hogy marad,vagy megy az illető.Akár az is,hogy szép,gyönyörű,vicces stb.
Csak csendben jegyzem meg, az aszexuálisok is párkapcsolatot keresnek. Szerinted miért?
Ha csak szexet keres valaki, vagy első sorban az, ahhoz nem kell párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!