Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HELP szerelmes cigánylánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP szerelmes cigánylánynak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok. 10 éves koromig árvaházban voltam a vér szerinti édesanyám elhagyott. Egy nagyon rendes jómódú család fogadott örökbe akik saját gyermekükként szeretnek tisztelnek elfogadnak és mindent megadnak nekem. 13 éves voltam amikor elköltöztünk más kertvárosba ahol már "más külsővel" kezdtem az életem. Elkezdtem sminkelni magam a bőrömnél kb 3 árnyalattal világosabb alapozó, vastagon kihúztam a szemem fekete szemceruzával a hajamat pedig befestettem nagyon világos, majdnem platina szőkére + kék kontaklencse. Az összkép lehet hogy így rib*ncosnak hangzik de egyáltalán nem az inkább cicás.nőies. Napra nemmegyek mert könnyen barnulok.<-ez volt a bevezető

14,5 voltam amikor a szerelmemmel aki egy igazi álom ..világoskék szem nagyon fehér bőr és kékesfekete haj+ jó test(16/F)összejöttem. Nagyon tetszettem neki imádni valóan udvarolt és istennőként tekintett rám. Nem is sejti, gondolja hogy cigány vagyok. Az igazi baj hogy azt se tudja hogy örökbe fogadtak és a nevelő szüleimnek elég kreolos bőre van szval azt hiszi hogy ilyen extra különleges kreol csaj vagyok és ez neki nagyon tetszik.

A másik HATALMAS baj hogy utálja a cigányokat állandóan azt mondja hogy irtani kell őket meg hogy az mindegyik egytől egyig egy retkes f*sz.

Nem nagyon érdekeltek ezek a dolgok addig amíg totálisan bele nem habarodtam és nem szeretném elveszteni. Ő is nagyon nagyon szeret figyelmes velem megértő stb. Nem nagyon tudnám elképzelni hogy a származásom miatt ez a nagy szeretet és ez a kapocs ami köztünk van a semmivé váljon és megutáljon mert tényleg annyira elképesztően utálja a cigányokat hogy pfuuu .. azér gondoltam erre hogy beszélek vele mert már elég sok pletyka kering a kertvárosban rólam és nemszeretném hogy ő is megtudja ezeket.

Köszi a válaszokat és ha lehet ne olyanokat irjatok hogy te retkes majom meg ilyenek hanem a kérdésemre válaszokat

2010. júl. 21. 20:10
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Tegnap is sétáltunk és ma is.

Tegnap : Elmondtam neki mindent a multamról és arról hogy ez a külső kicsit más és visszafestem az eredetire a hajam.

Erre ő: " A végén még úgyfogsz kinézni ezzel a kreolos bőrrel mint egy cigány(XD)" Erre bekönnyeztem és leesett neki minden. Felemelte a hangját hogy ő ezt nemhiszi el hogy milyen hülye volt és nemvette észre + 1 Pfujj

Na erre én nagynehezen kiböktem hogy 1 szó ennyire tönkreteheti a kapcsolatunk. Megkértem hogy gondolkodjon rajta holnapig.

Ma:Aztmondta hogy ő nemakar velem maradni mert én nemvagyok rendes és ő csak olyan lánnyal tud járni akivel akár közös jövöt gyerekeket is simán eltud képzelni. Na és mondta nemtudná elképzelni a kis félcingó gyerekeinket.

De most mit csináljak ha nekem a "rendes" fehér magyar fiuk tetszenek??:(

2010. júl. 23. 22:50
 52/57 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami történt! Hogy így reagált! Nem értem őt, de ha a haverja vagy ismerőse lennék tuti elbeszélgetnék vele és kapna egy alapos fejmosást! Nem hiszem el hogy ennyire szűklátókörű!

De mégis azt mondom, hogy jobban tetted, hogy elmondtad, most végre tudod, hogy hiába a szerelem akkor is így gondolkodik. Nehéz lesz túltenni magad rajta, de hidd el találni fogsz egy olyan fiút aki megbecsül és jobban fog szeretni mint ez a mostani srác! Csak idő kérdése! Kérlek ne add fel a reményt!

2010. júl. 24. 10:16
 53/57 anonim ***** válasza:

én mondtam hogyha elhagy akkor csak egy rasszista fasz.

ne bánkódj.jut neked 1.000.000x jobb.ennél te sokkal többet érsz!!!!!!

21L

2010. júl. 24. 20:28
 54/57 anonim ***** válasza:

Ez részben a te hibád, mert nem azt szerette meg aki valójában vagy, hanem akinek adtad magad. Eddig érthető..

Azért mert most 1 rendes fehér fiú visszautasított nem jelenti, hogy nem lehet ilyen barátod, ez 1 a millió közül.

2010. júl. 24. 23:00
 55/57 anonim ***** válasza:
Örülj amúgy hogy Magyarországon élsz.Például az Usában illetve Izraelben az is nemi erőszaknak számít ha úgy fekszel le valakivel hogy másnak adod ki magad és ezzel félrevezeted a partnered.
2010. júl. 25. 00:04
 56/57 anonim ***** válasza:

Drága!

Ha neked a rendes magyar fiúk tetszenek, akkor keress olyant.

És még mielőtt el kezdenél vele járni, kérdezd ki, hogy vannak e rasszista nézetei, és mi a véleménye a kisebbségről.

Ne álcázd magad, mert előbb utóbb lebuksz és a következményei sokkal jobban fognak fájni, mint amennyi örömöt okozott a maszkba bújtatott együtt töltött idő vele.

Ne csapj be másokat.

Én kapásból három olyan párt ismerek itt ahol lakom, akik magyar-roma . És jól meg vannak.

2010. júl. 25. 08:11
 57/57 anonim ***** válasza:
mi lett veled azóta?
2010. dec. 10. 12:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!